Oyuncu Bade İşçil: Ben aşık olduktan sonra fakir falan fark etmez

Oyuncu Bade İşçil: Ben aşık olduktan sonra fakir falan fark etmez
Gazetecilerin "Fakir biriyle ilişki yaşar mısınız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Habertürk''ten Onur Aydın''ın haberine göre; Oyuncu Bade İşçil, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden İşçil, dizi teklifleri aldığını ve değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda Çağla Şıkel, "Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim." açıklamasını yapmış ardından Demet Şener de arkadaşına "Bize para değil, gerçek aşk lazım." sözleriyle destek vermişti.

Daha sonra konuyla ilgili bir açıklama daha yapan Şıkel, "Benim o cümleyi kurma sebebim; kadınları ve erkekleri kategorize etmememiz gerektiğini vurgulamaktı. Sözlerim farklı bir şekilde manşet oldu. ''Fakir sevgili olur mu, olmaz mı'' diye tartışma çıktı. Ben insanları; kazançları, yakışıklılığı ya da çirkinliği ile kategorize etmenin yanlış olduğunu söylemek istemiştim. İnsanları asla sınıflandırmam." demişti.

"AŞIK OLDUKTAN SONRA FAKİR DE ZENGİN DE FARK ETMEZ"

Bade İşçil, gazetecilerin konuyu hatırlatması üzerine "Fakir biriyle ilişki yaşar mısınız?" sorusuna yanıt verdi. İşçil, "Ben aşık olduktan sonra fakir falan fark etmez. Benim rolleri zaten görüyorsunuz, kadın zengin baştan yaratıyor. Fakir de zengin de hayatımda yok. Gönlüme göresini bulamadım. Olursa seve seve ekran önünde de paylaşırım." dedi.