Ozan Arif'e son veda!

Ozan Arif'e son veda!
Bir nesle damga vuran adam Ozan Arif son yolculuğuna uğurlandı. Samsun'da hayat durmuş durumda, on binler Ozan’ına koştu.

Türk dünyasının güçlü sesi, çağımızın Dede Korkut’u Ozan Arif için cenaze töreni düzenlendi. 

HELALLİK ALINMAK ÜZERE EVİNE GETİRİLDİ

Şirin'in cenazesi bugün Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi'ndeki evinden uğurlandı. Şirin'in evine Türk bayrağı asılırken tabutunun üzeri de Türk bayrağı ile kaplandı.

Evinin önünde Kuran-ı Kerim okunup dua edildi, yakınlarından ve sevenlerinden helallik alındı. Bu sırada sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Cenazesi daha sonra cenaze aracına taşınarak törenin düzenleneceği Büyük Cami’ye götürüldü.

TEKBİRLER, BOZKURTLAR SANA OZAN'IM

Ozan Arif'in cenaze törenine katılan sevenleri, tekbirler ve bozkurtlar yaparak Ozan'ını uğurluyor. On binlerce kişinin katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. Cenaze namazının kılınacağı camide Türkiye'nin dört bir yanından gelen insanlar katıldı. 

alan.png

MANSUR YAVAŞ CENAZE İÇİN CAMİYE GELDİ

Tören için  Büyük Cami'ye gelenler arasında İYİ Parti ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ortak Adayı Mansur Yavaş da vardı. Ozan Arif'in cenazesi için binlerce kişi camiye akın etti. 

AKŞENER DUA ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ozan Arif'in tören için Büyük Cami'ye geldi. Akşener, Ozan Arif'in naaşının başına gelerek dua etti.

aksener-dua.jpg

Ozan Arif için düzenlenen törene katılan isimlerden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Büyük Türk milliyetçisi, çağımızın Dede Korkut'u Ozan Arif'i, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve dünyanın dört bir yanından gelen gönül dostları ve arkadaşlarımızla birlikte ebediyete uğurladık. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

dzhetmaxgam72d6.jpg

oo.jpgozaan-foto.jpg

İlgili Haberler