Ozan Çolakoğlu'ndan Gülşen'e destek: Rahatsız olan mekana gelmez

Ozan Çolakoğlu'ndan Gülşen'e destek: Rahatsız olan mekana gelmez
Ozan Çolakoğlu, eşi Gülşen’in sahne kostümleri nedeniyle hedef gösterilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez. Herkes kendi işine baksın” diye konuştu.

Ozan Çolakoğlu, Sarıyer’de bir parkta objektiflere takıldı. Müzisyen, eşi Gülşen’in sahne kostümleriyle hedef alınmasıyla ilgili konuştu.

Çolakoğlu, "Ben karışmıyorum, onun işidir, saygı duyuyorum. Ne yapacağını bilecek olgunlukta” diye konuştu.

Milliyet''in haberine göre, Gülşen''in sahne kostümlerinden rahatsızlık duymadığını belirten Çolakoğlu, “Biz normal işimizi yapıyoruz, ortalık kendi kendine kaynıyor. Gülşen işini yapıyor, insanlar konuşuyor. Ben yapı olarak Gülşen ya da başka insanın yaptığı işi eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Herkes kendi hayatından sorumlu... Herkes kendi işine baksın” şeklinde konuştu.

''Dekolte sınırları olmalı mı'' sorusuna yanıt veren Çolakoğlu, "Kime göre kimi baz alacaksın? Biri öyle biri böyle diyor. Burada merci kim? Bana göre merci oraya, o mekana gelen insanlar. Onlar rahatsız olmuyorsa ve memnunsa sıkıntı yoksa başkalarına ne bundan? Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez yani bitti. O kadar basit. Ben ilgilenmediğim konulara bakmıyorum sosyal medyada” yanıtını verdi.