Ozan Güven ortaya çıktı! Üç kelimelik açıklama

Ozan Güven ortaya çıktı! Üç kelimelik açıklama
Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarıyla gündemden düşmeyen Ozan Güven, günler sonra ilk kez görüntülendi. Savcılık, oyuncu hakkında ‘hakaret’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak’ ve ‘silahla kasten yaralamak’ suçlarından 3 yıl 8 aydan 13.5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlemişti.

Ozan Güven, sosyal medya uzmanı eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a fiziksel şiddet uyguladığı haberleri sonrası terk ettiği Levent’teki evine motoruyla geldi.

"KONU YARGI SÜRECİNDE" 

45 yaşındaki oyuncu, darp iddialarıyla ilgili, "Konu yargı sürecinde" demekle yetindi.Reklam filmi ve rol aldığı dizinin kadrosunda çıkarıldığı iddiaları sorulan oyuncu, "Çok teşekkür ederim, kolay gelsin" dedikten sonra evine giriş yaptı.

ekran-alintisi-958.jpg

Ozan Güven’in evinin her köşesinin kapalı olması dikkatlerden kaçmadı.

Güven'in başrolde yer aldığı 'Babil' dizisi ile ilgili olarak Ay Yapım, şu açıklaması yapmıştı:
“Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven, hakkındaki yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızı ve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlardırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız."

Deniz Bulutsuz’a fiziksel şiddet uyguladığı iddiası mahkemeye taşınan 45 yaşındaki oyuncu, uzun süredir tepkilerin odağında yer alıyor.

(Milliyet)