Ozan Kabak özür diledi

Ozan Kabak özür diledi
Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Schalke 04, konuk ettiği Werder Bremen'e 3-1 mağlup oldu. Milli oyuncunun, 26. dakikada rakibi Ludwig Augustinsson'a yaptığı faul sonrası rakibi yerdeyken onun bulunduğu yöne doğru tükürmesi ise gündem oldu.

NTV - Bundesliga'nın 2. haftasında Schalke 04'ün Werder Bremen'i konuk ettiği maça milli futbolcu Ozan Kabak damga vurdu. Karşılaşma, 3-1 Werder Bremen'in üstünlüğü ile sona erdi.

Ozan Kabak, maçın 58. dakikasında penaltıya sebebiyet verdiği pozisyonda sır kart gördü. 84. dakikaya gelindiğinde ise ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

OZAN ÖZÜR DİLEDİ

Ozan Kabak, karşılaşmanın ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Ludwig Augustinsson'dan içtenlikle özür dilerim. Bilinçli bir hareket değildi, kaza eseri oldu. Kamera açısı yanıltıcı olabiliyor ama ona doğru tükürmeyi hedeflemedim. Böyle sportmenliğe aykırı bir hareketi kariyerim boyunca hiç yapmadım ve bundan sonra da yapmayacağım. Büyük bir şanssızlık oldu. Yine de rakibimden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

b8814eb311d248d58da0a194a8a03ce8.jpg

"KASITLI OLMADIĞINA EMİNİM"

Schalke 04 Teknik Direktörü David Wagner, Ozan Kabak'ın rakibine tükürdüğü iddiası hakkında, "Ozan'ı tanıyorum, karakterini biliyorum. Kasıtlı olmadığına %100 eminim. Onunla daha sonra konuşacağım" dedi. 

"FAIR-PLAY BÖYLE OLMAZ"

Müsabakanın ardından konuşan Ludwig Augustinsson ise "Maç sırasında bu durumu fark etmedim ama hiç hoş değil. Fair-play böyle olmaz. Ozan sonunda kırmızı kart gördü ve maçı da kazandık." şeklinde konuştu.

FAZLADAN CEZA GELEBİLİR

Almanya Futbol Federasyonu'nun, görüntülerin ardından soruşturma açması halinde Ozan Kabak'ın fazladan men cezası alabileceği ileri sürüldü.