Ozan Kabak transferi KAP'a bildirildi

Ozan Kabak transferi KAP'a bildirildi
Galatasaray Ozan Kabak'ın transferinin detaylarını KAP'a bildirdi. Açıklamada Stuttgart'in 11 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Bu sezon Fatih Terim tarafından A takıma çıkarılan Ozan Kabak için Galatasaray Kulübü, Bundesliga ekibi Stuttgart ile anlaşmaya varıldığını resmen duyurdu.

KAP'a yapılan bildirim şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Ozan Muhammed Kabak'ın transferi konusunda VfB Stuttgart 1893 AG kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre VfB Stuttgart 1893 AG Kulübü Şirketimize 11.000.000 Euro transfer bedeli ödeyecektir."

5.5 YILLIK  SÖZLEŞME İMZALANDI 

Alman kulübü ise 19 yaşındaki savunma oyuncusu ile 5.5 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Ozan Kabak'ın Bundesliga ekibinde 18 numaralı formayı giyeceği ifade edildi.

OZAN KABAK'TAN DUYGUSAL VEDA

Galatasaray'dan 11 milyon euro karşılığında Alman ekibi Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, veda mesajı yayınladı.

Ozan Kabak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Galatasaray futbolcusu olmadan önce, Galatasaray taraftarı oldum. Hayallerime doğru koşmak için her gün Tekirdağ'dan İstanbul'a yolculuklar yaptım. Mayıslar hep bizimdi ma geçen mayıs benim için en özeliydi. Fatih Terim, hocam, yol göstericim. Bana öğrettikleri kariyerim boyunca benimle olacak. Ve Galatasaray tribünleri. Bana layık gördüğünüz Galatasaray'ın evladı sıfatını ömrüm boyunca göğsümde taşıyacağım. Bugün yuvama veda günü. Transferim Galatasaray ailesine, aileme katkı sağlayacaksa ne mutlu bana. Gelecek mayıslarda şampiyonlukları hep beraber kutlamak, Bundesliga'da göğsünüzü kabartmak umuduyla... Her şey için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.