Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu'na: Çok aşığım, iyi ki doğdun!

Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu'na: Çok aşığım, iyi ki doğdun!
Oyuncu Özge Gürel, evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi Serkan Çayoğlu'nun doğum gününü romantik bir mesajla kutladı. Aşkını dile getiren Gürel, "Midemde hep kelebekler, hep bir karın ağrısı... Bu hep böyle gidecek muhtemelen, yapacak bir şey yok. İyi ki doğdun. Hep ol, hep!" dedi.

5 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Özge Gürel ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu, 35 yaşına bastı. Gürel, nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

"ÇOK AŞIĞIM, İYİ Kİ DOĞDUN"

Birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram''dan paylaşan Özge Gürel, romantik gönderisine, "Uf midemde hep kelebekler, hep bir karın ağrısı... Çok aşığım sevgilim. Bu hep böyle gidecek muhtemelen, yapacak bir şey yok. İyi ki doğdun. Hep ol, hep!" ifadelerini not düştü.
Ünlü oyuncunun aşk dolu paylaşımı 474 binden fazla beğeni aldı.

"TARİH VE MEKAN BELLİ DEĞİL"

Öte yandan daha önce meslektaşı Özge Gürel ile yaza düğün planlayan Serkan Çayoğlu, düğünle alakalı detayların henüz netleşmediğini dile getirmişti.

Çayoğlu, "Yaz sonu gibi olacak. Tarih belli değil. Mekana karar vermedik. Belli bir şey olsa söylerim." şeklinde konuşmuştu.
 

İlgili Haberler