Mercan bebek ilk kez görüntülendi

Mercan bebek ilk kez görüntülendi
Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Yamantürk ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Mercan’ı Kasım ayında kucağına almıştı. Küçük Mercan'ın yüzü bugüne kadar hiç görüntülü ölmemiş de ancak ilk kez kameralara yakalandı. Yeniköy'de bir mekan çıkışı görüntülenen küçük Mercan oldukça dikkat çekti.

Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Mercan''ı Kasım ayında kucağına almıştı. Kızının kameralara yakalanmaması için yoğun bir çaba sarf eden örgüt bir önceki gün Yeniköy''de bir balıkçıdan çıktığı sırada kızı ile birlikte görüntülendi.

Böylelikle magazin basını Özge Özpirinçci Burak Yamantürk çiftinin kızları Mercan’ı ilk kez görüntülenmiş oldu. Özge Özpirinççi aynı zamanda magazin gazetecilerinden arkadaşı Sinem Kobal''ın ikinci kez anne olduğu haberini de aldı

Mercan ilk kez kameralara yakalandı

Özge Özpirinçci ve meslektaşı Burak Yamantürk 2014 yılında Tatar Ramazan dizisinin setinde tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz Eylül ayında sade bir nikah töreni ile dünya evine giren çift Kasım ayında ise kızlarım Mercan’ı kucaklarına almıştı. İlk kez annelik heyecanı yaşayan Özge Özpirinççi kızını gazetecilerden köşe bucak saklıyordu. Özge Özpirinçci Burak Yamantürk çiftinin kızları Mercan önceki gün ilk kez kameralara yakalandı.
 

İlgili Haberler