Özgür Demirtaş, Arda Turan'ı yerin dibine batırdı

Özgür Demirtaş, Arda Turan'ı yerin dibine batırdı
Ekonomist Özgür Demirtaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın adını ‘Çocuk Bayramı’ olarak telaffuz eden futbolcu Ardan Turan’ı, “Sanki topa bedava vuruyor” sözleri ile eleştirdi.

Futbolcu Arda Turan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sırasında gerçekleştirdiği canlı yayında, 19 Mayıs’ı Çocuk Bayramı olarak kutladı. Yayından sonra çok sayıda eleştiri alan Turan, kendisine eleştiri yöneltenlere, “Umarım siz de hayatlarınızda en az benim kadar ülkenize hizmet etme fırsatı bulursunuz” diye seslendi.

Arda Turan’a ekonomist Özgür Demirtaş’tan tepki geldi. Arda Turan’ın sinirlerine hâkim olamadığını belirten Demirtaş, “Ben kötü bir insan olduğuna inanmıyorum. Gerçi kendisini tanımıyorum. Hiç tanışmadım. Ama yanıtları inanılmaz. Dürtüsel. Sinirlerine kesinlikle hâkim olamıyor. Ben gafı ile ilgili en ufak bir eleştiride bulunmuyorum. Herkes gaf yapabilir. Ancak eleştirilere yanıt korkunç” dedi.

“KARŞISINDAKİ YOĞUN BAKIM DOKTORU”

Arda Turan’ın yanlış bir yanıt verdiğini belirten Demirtaş, “Karşısındaki yoğun bakım doktoru. Köy öğretmeni, komando. Sanki topa bedava vuruyor! Bu ülkede bedavaya hayatlar veriliyor” ifadelerini kullandı.  

1-20200522180710.jpg2-20200522180710.jpg3-905.jpg4-544.jpg

 

İlgili Haberler