Özgür Demirtaş ve Hilal Kaplan Twitter’da birbirine girdi

Özgür Demirtaş ve Hilal Kaplan Twitter’da birbirine girdi
Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı ve Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile Sabah yazarı Hilal Kaplan sosyal medya üzerinden birbirine girdi. Demirtaş ve Kaplan birbirlerine ağır ifadelerde bulundu.

Ağır ifadeler ortalığı karıştırdı

Patronlar Dünyası''nda yer alan habere göre, Akbank''ta yaşanan sistem hatası nedeniyle banka müşterileri, erişim sıkıntısı çekmişti. Bankaya yapılan saldırılar üzerine başlayan tartışmada Özgür Demirtaş ve Hilal Kaplan birbirlerine savaş açtı.

Akbank’ın yönetim kurulunda olmamasından kaynaklı olarak Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın Akbank’ta iki gündür yaşanan erişim problemline ses çıkarmaması eleştiri yağmurlarını üzerine çekti.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Özgür Demirtaş Twitter üzerinden gelen tepkilere "Zerre kadar zekaları yok bu AKtrollerin" şeklinde karşılık verdi Demirtaş daha sonra Sabah yazarı Hilal Kaplan''ı da etiketleyerek "Trollerini üzerimden çek" yazınca ortalık karıştı.

“EKONOMİST GÖRÜNÜMLÜ ŞOVMEN”

Hilal Kaplan Özgür Demirtaş’ın "Trollerini üzerimden çek" paylaşımına Kaplan, “Milyonlarca insan yönetiminde olduğun Akbank tarafından mağdur edilmişken mağdur rolü yapma trol görmek istiyorsan beni hedef gösterdiğin takipçilerine bak Trollerim olsaydı saatlerdir TT''de olmazdım; varsa bir trolbaşı sensin ekonomist görünümlü şovmen” şeklinde karşılık verdi.

Demirtaş gelen karşılık üzerine tartışmanın dozunu artıracak ifadelerde bulundu. Geçtiğimiz sene Erdoğan ile ABD Başkanı Trump’ın basın toplantısında Hilal Kaplan Trump’a bir soru sormuş bunun karşılığında Trump ‘Gazeteci olduğuna emin misin?'' karşılığını vermişti.

"SEN GAZETECİ DEĞİLSİN"

Özgür Demiraş Kaplan’a bu olayı hatırlatarak “Trump’ın önünde rezil olup rezil olduğunu bile anlayamayacak zekada olmak Hilal: Devletin gazetecisi olmaz. Aynı zamanda Devlet ve Hükümet aynı şey değildir. Gazeteci bağımsız olur. Sen gazeteci değilsin. Ne olduğunu sor kendine” diye yazdı.

"SORUDAN ANCAK GURUR DUYARIM"

Bunun üzerine Hilal Kaplan’dan “Trump “Devlet gazetecisi misin” demişti; senin gibi Amerikan uşağı olsam öyle demezdi.. Beyaz Saray’da Amerikan Başkanına sorduğum sorudan ancak gurur duyarım. Sen CVleri göndermeye devam et; belki görürler” cevabı geldi.

İlgili Haberler