Pakize Alp Akbaba: “Cehennem zebanisine sahip çıkıyorlar”

Pakize Alp Akbaba: “Cehennem zebanisine sahip çıkıyorlar”
Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba, Kılıçdaroğlu’na yumruk atan şahsa ilişkin, “Bir siyasi partinin genel başkanına saldıran cehennem zebanisine sahip çıkıyorlar” ifadelerini kullandı.

Ali ÖZYİĞİT/YENİÇAĞ

Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba, Yeniçağ’a özel açıklamalarda bulundu. Akbaba, Kılıçdaroğlu’na yumruk atan şahsa ilişkin sert ifadeler kullandı.

Akbaba, “Niçin Habur’dan gelen soysuzlara çadır mahkemeler kurup serbest bırakan avukatlar şimdi de bir genel başkana yumruk atan cehennem zebanisini serbest bırakıyor” ifadelerini kullandı.

Pakize Akbaba’nın açıklamaları şu şekilde:

“CEHENNEM ZEBANİSİNE SAHİP ÇIKIYORLAR”

“Ben de bu üzücü olayları izledikçe uykularım kaçıyor fakat şu anda Amerika’dayım hiçbir şey yapamıyorum. Sadece şunu düşünüyorum millet uyandı bunu kabul etmiyorlar madem şehitlere çok değer veriyorlardı. Niçin Habur’dan gelen soysuzlara çadır mahkeme kuruldu hainler serbest bırakıldı? O zaman bu avukatlar alkış tutuyordu şimdi bir siyasi partinin genel başkanına saldıran cehennem zebanisine sahip çıkıyorlar.”

“Tekrar soruyorum şehitlere kelle dediler. Kozmik odayı FETÖ’ye hediye ettiler. O zaman bu avukatlar neredeydi? Biz yirmi yaşına kadar büyüttük askere yolladık şehit oldular. Tüm Türkiye’nin şehididir onlar. Bizler esas şehitlere hakaret edenlerle ‘megri megri’ diyerek göz yaşı dökenlerin cenazelerimize gelmesini istemiyoruz. Şu an ellerim titriyor üzüntüden Allah sonumuzu hayır etsin.”

“O ZAMAN BU SOYSUZLAR NEREDEYDİ?”

“Bahçeli bizim hakkımızı bu dünyada hesap vermeden gitmeyecek, onun hiç konuşma hakkı yok. Çünkü o partiyi terk etmesi lazımdır. Alçak Barzani’ye kırmızı halı serenlerin iki elimiz yakalarında. Çakalı, aslan yerine koydular paçavralarını Türkiye’de sallandırdılar. O zaman niçin şehitleri düşünmedirler?”

CHP mi yaptı ki şehit cenazelerine yasak konuluyor? Bu millet bunları unutmadı. Ben cumhuriyet kadınıyım Türk Milleti’ni uçuruma sürüklemek istiyorlar galeyana  gelmeyin. Türkiye’ye sahip çıkın bu oyunlara gelmeyin.”

İlgili Haberler