Panathinaikos Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Panathinaikos  Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Fenerbahçe Euroleague'in 11. hafta mücadelesinde Panathinaikos’a konuk olacak. 11 maçta bir kez mağlup olan ve 9 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, ligde lider durumda bulunuyor. Maç saat kaçta ve hangi kanalda? Soruları merak ediliyor detaylar haberimizde.

Fenerbahçe zorlu Euroleague  macerasına devam ediyor. Obradovic eski takımı olan Panathinaikos'a konuk oluyor Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet. Zorlu mücadelede Fenerbahçe'de Melih ve Ahmet bu zorlu maçta oynayamayacak

PANATHİNAİKOS FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN

Panathinaikos Fenerbahçe maçı 7 Aralık Cuma günü 22:30’da oynanacak

PANATHİNAİKOS FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA 

Karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE 2 SAKAT VAR

Fenerbahçe’de, Tofaş maçında kasık bölgesinde problem oluşan Melih Mahmutoğlu ve Pınar Karşıyaka mücadelesinde sağ ayak bileğinde burkulmaya bağlı olarak bağ yaralanması yaşayan Ahmet Düverioğlu, Panathinaikos maçı için Yunanistan’a seyahat edecek kafilede yer almayacak. Her iki oyuncumuzun da tedavisine İstanbul’da devam edilecek. Pınar Karşıyaka maçında sağ ayak bileği burkulan Marko Guduric ise takımla birlikte Yunanistan’a gidecek ve durumuna maç saatinde karar verilecek. Sakatlığı nedeniyle Barcelona Lassa müsabakasında oynayamayan Kostas Sloukas da takım idmanlarına başladı ve bu maç için takım kafilesinde yer alacak.

EN SKORER LANGFORD VE VESELY

Bu sezon Euroleague'de Fenerbahçe, 84.8 sayı ortalamasıyla oynarken, rakibi Panathinaikos ise 80.1 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jan Vesely 13.9 sayı ortalamasıyla takımını sırtlıyor. Yunan temsilcisinde ise Keith Langford 12.1 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulunuyor.

İLK 5’LER

Panathinaikos : Calathes, Langford, Lojeski , Gist, Lasme

Fenerbahçe : Sloukas Guduric , Datome , Melli , Vesely