Para kazandıracak maçlar Süper Lig'de. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Para kazandıracak maçlar Süper Lig'de. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmaları birbirinden zorlu geçecek. Denk takımların mücadelesi seyir zevkini üst düzeye çıkaracak. Bu hafta tahminlerimi Süper Lig maçlarından yapacağım. Hepinize bol şanslar.

Milli hafta arasından sonra ligler yeniden start alıyor. Her zaman milli aradan sonra sürpriz sonuçlar alındığını hatırlatırım. Unutmayın en iyi tahmin kendi tahmininizdir.

 ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim karşılaşmalar: 

Trabzon-Başakşehir (Tahmin: ilk yarı: 0 - Oran: 2.05)

İlk 3 haftada puan alamayan geçen sezonun şampiyonu Başakşehir, geçen hafta sahasında oynadığı Göztepe maçında golsüz berabere kalarak ilk puanını almıştı. Bu hafta ise zorlu Trabzonspor karşısında mücadele edecek. 

Trabzonspor ise ilk hafta sahasında Beşiktaş'a yenildikten sonra 2 beraberlik, bir de galibiyet aldı. Trabzonspor geçen sene oynadığı futbolu sergileyemiyor. 

Ben bu karşılaşmada takımların ilk yarıda temkinli oynayacağını düşünüyorum. Tahminim ilk yarıda eşitliğin bozulmayacağı yönünde (Tahmin: ilk yarı: 0 - Oran: 2.05)

Göztepe-Fenerbahçe (Tahmin: MS 0 - Oran: 3.30)

Lige süper bir başlangıç yapan Göztepe ilk hafta Denizlispor'a 5 gol atarak, 3 puanı almıştı. Sonraki 3 haftada ise hep berabere kaldı ve henüz mağlubiyet almadı.  

Fenerbahçe ise 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı. O da rakibi gibi hiç yenilmedi. Berabere kaldığı bu maçlar ise golsüz sona erdi.

Bu karşılaşmanın bitiminde her iki tarafın puanları paylaşacağını düşünüyorum. (Tahmin MS: 0 - Oran: 3.30)

Karagümrük- Kasımpaşa (Tahmin: MS: 0 - Oran: 3.00)

Karagümrük ligin yeni takımı olmasına rağmen sanki uzun yıllardır bu ligin takımıymış gibi futbol oynuyor. Geçen hafta Fenerbahçe'den 1 puanı alması içten bile değildi ama son dakikalarda penaltı atışından yararlanamadı. 4 maçta 7 puan toplayan Karagümrük derbi maçında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Kasımpaşa geçen hafta sahasında Galatasaray'ı yendi. Oynadığı 4 maçın 2'sini kazandı, 2'sini kaybetti. Kasımpaşa etkili futbol oynayamıyor. Ama oyunu kilitlemesini iyi beceriyor.

Ben bu karşılaşmanın berabere biteceğini düşünüyorum. 2 takım puanları paylaşır. (Tahmin: MS: 0 - Oran: 3.00)


Antalyaspor-Gaziantep (Tahmin: MS: 0 - Oran: 3.00)

Oynadığı 4 maçın 3'ünde berabere kalıp bir tek deplasmanda Galatasaray'a yenilen Gaziantepspor, tüm karşılaşmalarda rakip fileleri havalandırmayı başardı. 

Antalyaspor ise geçen hafta Yeni Malatyaspor'a yenildi. Diğer 3 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik aldı.

Ben bu karşılaşmada da takımların birbirine üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. (Tahmin: MS 0 - Oran: 3.00)

Toplam Oran: 60.885 Oranlar değişiklik gösterebilir.