Paramount Otel belgelerini yayınlayan korkusuz kadın gazeteci Seher Yaşayacak’tan haber var

Paramount Otel belgelerini yayınlayan korkusuz kadın gazeteci Seher Yaşayacak’tan haber var
Paramount Otel hakkında paylaştığı bilgi ve belgelerle büyük ses getiren gazeteci Seher Yaşayacak sosyal medyadan yaptığı açıklama ile rahatsızlandığını ve tedavi gördüğünü duyurdu.

Sedat Peker''in açıklamalarının ardından Paramount Otel, üstüne çökülen diğer oteller ve uyuşturucu trafiği ile ilgili paylaştığı bilgi ve belgelerle gündemden düşmeyen gazeteci Seher Yaşayacak sosyal medya hesabından bir rahatsızlık geçirdiğini ve tedavisinin sürdüğünü duyurmuştu.

Nerede olduğuna dair çok sayıda mesaj aldığını belirten Yaşayacak, ilk paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Güzel insanlar o kadar çok DM yazmışsınız ki nerede olduğuma dair. Malum tedavi olduğum bir rahatsızlığım var. Yeni ilaçlara başladık ve inanılmaz uyku yaptı alerji ilacı. Haliyle bütün gün uyudum. Beni merak ettiğiniz ve güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. İyi ki varsınız."

Yaşayacak, bir sonraki paylaşımında kendisini merak eden sevenlerine bir video ile yanıt verdi. Paylaşımına "Beni merak eden güzel insanlara gelsin. Sesim çıkmıyor ama düzeleceğim. Çok teşekkür ederim ilginize. DM’den istek yaptınız video ile selam vermek istedim." notunu düşen Yaşayacak, şunları söyledi:

"Gördüğünüz üzere sesim biraz çıkmıyor ama çok iyiyim. Bir kaç güne kadar iyileşmiş olurum. Beni çok merak ediyorsunuz hep ama düzeleceğim. Hiç merak etmeyin."

KORONA VİRÜS TEST SONUCU NEGATİF

Paylaşımları üzerine rahatsızlığı merak konusu olan Yaşayacak, Yeniçağ Gazetesi''ne yaptığı açıklamada üç kere korona virüs testi verdiğini ve sonucun negatif olduğunu belirtti. Sindirim sistemi ile alakalı bir rahatsızlık yaşadığını söyleyen Yaşayacak, kullandığı ilaçlar nedeniyle çok fazla uyuduğunu, kendisini merak eden sevenlerinden gelen mesajlar üzerine sosyal medyadan sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptığını ifade etti. Sindirim sisteminden kaynaklanan rahatsızlığını atlattığını ve hastalığının şuan nezle gibi seyrettiğini söyleyen Yaşayacak, sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı.

İlgili Haberler