Paranın anahtarı bu 5 maçta. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Paranın anahtarı bu 5 maçta. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Haftada bir maç yapmaya alışık olan futbolcularımız, uzun bir aradan sonra hafta içi de lig mücadelesi yaptı. Bu hafta oynanacak karşılaşmalarda futbolcuların yorgunluğu bariz şekilde ortaya çıkacaktır. Kondisyonu yüksek olan takımlar bu haftaki maçlarında sahada ağırlıklarını hissettirecektir. Sakatlık yaşanmaması en büyük temennim.

Bu haftanın en önemli maçlarından biri Trabzon'da oynanacak. Karadeniz ekibi Galatasaray'ı ağırlayacak. Zevkli bir mücadele bizi bekliyor.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Trabzonspor-Galatasaray (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol - Oran: 2.30)
Trabzonspor Abdullah Avcı yönetiminde yenilgi yüzü görmedi. Kötü futbol oynasalar da istediği sonuçları alıyor. Trabzonspor sahasında oynadığı 7 maçın 3'ünü kazandı, 3'ünü kaybetti. Bu karşılaşmalarda 11 gol atıp, 12 gol yedi. Maç başına düşen oran oldukça yüksek. 
Galatasaray bu hafta zorlu bir deplasman maçına çıkacak. Son maçta Trabzonspor'a İstanbul'da 3-1 yenilmişti. 1 maçı eksik olan Galatasaray liderin 1 puan gerisinde. 6 deplasman maçının 4'ü kazanan İstanbul ekibi diğer 2 karşılaşmayı kaybetti. Bu karşılaşmalarda 11 gol atıp, 5 gol yedi.
Fatih Terim oyun planını maçı ilk yarıda kopartmak üzerine kuracaktır. Ben Galatasaray'ın bu maça süratli başlayacağını, Trabzonspor'un ise ani ataklarla gol arayacağını düşünüyorum. İlk yarıda 2 gol atılır düşüncesindeyim. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.30) 

Gaziantep-Alanyaspor (Tahmin: 1 - Oran: 2.35) 
Lider Alanyaspor, çok zor bir deplasman maçına çıkıyor. Rakibi Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir'i yenen Gaziantepspor. Alanyaspor'da Bakasetas cezalı olduğundan bu karşılaşmada sahada yer alamayacak. Babacar ise sakat olduğunda forma giyemeyecek. Gaziantep, sonucu gidecek ayaklara sahip. Tahminim ev sahibinin bu maçı kazanacağı yönünde. (Tahmin: 1 Oran: 2.35) 

Liverpool-West Bromwich (Tahmin: ilk yarı 2.5 gol - Oran: 3.40) 
İngiltere'de lider Liverpool sahasında oynadığı 7 maçın tamamını kazandı. Bu maçlarda 20 gol atıp, 7 gol yedi. Rakibi ise 20 takımlı ligin 19'uncu sırasında bulunan West Bromwich, 7 deplasman maçında henüz 3 puan alamadı. Sadece 2 maçta berabere kaldı. Bu maçlarda 5 gol atıp, 14 gol yedi. Liverpool tabir yerindeyse oyunu rakibin ceza sahasına yıkacaktır. Rakip ise savunma yapmaya çabalayacaktır. Ben bu maçta erken gol olacağını düşünüyorum. İlk yarıda 3 gol atılır.  (Tahmin: ilk yarı 2.5 gol.  Oran: 3.40) 

Club Brugge-Eupen Bromwich (Tahmin: ilk yarı 2.5 gol - Oran: 3.40) 
Belçika lig lideri Club Brugge, sahasında Eupen Bromwich'i ağırlayacak. Sahasında oynadığı 9 maçın 5'ini kazanan Club Brugge bu karşılaşmalarda 13 gol atıp, 7 gol yedi. 
Rakip ise 15 maçta topladığı 20 puanla 12. sırada bulunan Eupen Bromwich. Eupen Bromwich 8 deplasman maçının sadece 1 tanesini kaybetti. Bu maçlarda 9 gol atıp 10 gol yedi. 
Bu maçta ilk yarıda 3 gol olur mu dediğinizi duyar gibiyim. Ama bilmenizi istediğim önemli konu Eupen Bromwich'te 14 oyuncu korona virüse yakalandı. 3 haftadır maç oynamadılar. Bu maçlarını federasyon erteledi. Ama fikstür sıkışır dendiği için bu maça deplasman ekibi genç takımla da olsa çıkacak. Ben gol bombardımanı olacağını tahmin ediyorum. (Tahmin: ilk yarı 2.5 gol. Oran: 3.40) 

Konyaspor-Rizespor (Tahmin: 0 - Oran: 2.95)
Konyaspor sahasındaki 6 maçın 3'ünü kazandı, 1'inde de berabere kaldı. Rizespor ise 6 deplasman maçının 3'ünü kaybetti. Konyaspor'da 7, Rizespor'da 4 futbolcu sahada olamayacak. Bu karşılaşmada ben tarafların birbirlerine üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. Bu maç berabere biter. Konyaspor-Rizespor (Tahmin: 0 Oran: 2.95)

Toplam oran: 184.32 Oranlar değişiklik gösterebilir. Bol şanslar...