Paulo Fonseca'nın menajerlik şirketinden Fenerbahçe açıklaması

Paulo Fonseca'nın menajerlik şirketinden Fenerbahçe açıklaması
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin yeni antrenörünün Portekizli Paulo Fonseca olduğu iddia edilmişti. Fonseca'nın menajerlik şirketi Empower Sports'den yalanlama geldi.

Fenerbahçe''nin son olarak İtalyan ekibi Roma''yı çalıştıran Portekizli teknik direktör Paulo Fonseca ile anlaştığı öne sürülmüştü. Fonseca''nın menajerlik şirketinden açıklama geldi.

"GÖRÜŞME OLMAMIŞTIR"

Fonseca''nın menajerlik şirketi Empower Sports, "Paulo Fonseca''nın Fenerbahçe ile anlaştığına dair tüm haberler gerçek dışıdır. Portekizli teknik direktör ile Türk kulübü arasında herhangi bir görüşme olmamıştır." ifadelerine yer verdi.

48 yaşındaki teknik adam, 2016''da Braga ile Portekiz Ligi''nde şampiyonluğa ulaşarak Avrupa''nın önemli ekiplerinin dikkatini çekmişti. Sonrasında Ukrayna''nın güçlü ekibi Shakhtar''ın başına geçen Fonseca, üst üste 3 sezon takımını şampiyonluğa taşımış ve 2019''da da İtalyan ekibi Roma''ya gitmişti. Roma macerası bu yaz sona eren Fonseca, Fenerbahçe''nin yanı sıra Premier Lig''in güçlü ekiplerinden Tottenham ile de görüşmeler gerçekleştirmişti.

İlgili Haberler