Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık! Çiçek masa ve sandalyeleri çaldılar Düzce'de meydana gelen iki ayrı hırsızlık vakası bu kadarına pes dedirtti. Bir iş yerinin önünden sabah saatlerinde bir çiçek çalınırken, akşamüzeri ise başka bir restorandan 8 adet sandalye ve 2 masa çalındı. Hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Sabah iş yerine gelince şok oldu. Saksıdaki çiçeği çaldı İstanbul Avcılar’da bir işyerinin önüne gelen kadın, tatile giden kadının bakılması için emanet bıraktığı saksıdaki çiçeği çaldı. Esma Karabıçak, kızının kayınvalidesine 3 yıl önce hediye ettiği çiçeğin çalınmasına çok şaşırdığını söyledi.
Hem bisikleti hem de kendisine fırlatılan tencereyi çaldı… Bursa'da bu kadarına da pes dedirten hırsızlık yaşandı. Bisiklet çalan şüpheliyi fark eden site sakinleri 'hırsız var' diye bağırarak balkondan tencere fırlattı. Pişkin hırsız kendisine fırlatılan tencereyi de çalarak kayıplara karıştı.
Çaldıklarını sahibine satmaya kalktılar… İstanbul Avcılar’da bu kadarına pes dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir iş yerinden 200 bin TL değerinde 1 ton ağırlığında kumaş çalan iki şüpheli çaldıkları ürünlerle birlikte yakalandı.