Piyanist Fazıl Say'ın içinden Fenerbahçe canavarı çıktı. Tahsil cehaleti aldı fanatizm baki kaldı. İnce ruhlu sanatçılar da böyle olabiliyormuş

Piyanist Fazıl Say'ın içinden Fenerbahçe canavarı çıktı. Tahsil cehaleti aldı fanatizm baki kaldı. İnce ruhlu sanatçılar da böyle olabiliyormuş
Spor Toto Süper Lig’in 30.haftasında dün Fenerbahçe , Gençlerbirliği’ne kendi sahasında 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Maçın ardından sosyal medyada hem sarı lacivertli takıma hem de teknik direktör Erol Bulut’a tepki yağdı. Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da Fenerbahçe’nin durumuna isyan etti. Say'ın son zamanlarda futbolla ilgili yaptığı paylaşımlar dikkatleri çekiyor.

Süper Lig’in sonlarına doğru gelinirken şampiyonluk yolundaki takımların puan kayıpları, taraftarlarının büyük tepkilerine yol açıyor. Fenerbahçe’nin kendi sahasında Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olduğu maçın ardından ünlü piyanist Fazıl Say da isyan etti.

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Say, “Hüsranla Bitti... Koca bir sezon daha. Yazık” ifadelerini kullandı.

Say devamında da şunları paylaştı:

“Adam (Serdar Aziz) kendi kalesine gol atıyor... Neresiyle attı kendi bile anlamamıştır. Adam gibi teknik direktör lazım… Adamın (Erol Bulut) yüz ifadesi. En ufak bir üzüntüsü yok. İstifa!!! Bu maçı iman gücüyle alırsın.”

Fazıl Say''ın tepkileri daha önce de sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Say, Spor Toto Süper Lig''in 26.haftasında Fenerbahçe''nin Göztepe''ye 1-0 mağlup olmasının ardından da paylaşım yaparak tepki göstermişti. Fenerbahçeli sanatçı, "Yazık bize...Fenerbahçe" ifadelerini kullanmıştı.

Spor Toto Süper Lig''in 27.haftasında dün oynanan maçta Fenerbahçe, Trabzonspor''u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Dünyaca ünlü piyanist Say, Samatta''nın kaçırdığı gol sonrası öfkeli hallerini sosyal medyada paylaşmıştı.

"İKİ POZİSYON YAKALADIK, DEĞERLENDİREMEDİK"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut da 2-1 kaybettikleri Gençlerbirliği maçından sonra açıklamalarda bulundu. Bulut, “Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak, kendi evimizde de mağlup gelerek rekor kırıyoruz. Oyuna iyi başladık, golü de attık. İlk yarıda rakip kaleye hiç gelmedi. Bir ortadan kendi kalemize gol attık ve ikinci yarıda daha çok kapandı rakip. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, 3-5-2 sistemine döndük. Bir iki pozisyon yakaladık ve değerlendiremedik.” değerlendirmesinde bulundu.

“BEŞİKTAŞ’I YENMEK ZORUNDAYIZ”

Gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacakları maça da değinen Bulut, “Hücum anlamında değişikliklere gitmek zorundaydık. İlk yarıda forvet anlamında Thiam’dan istediğimiz verimi alamadık. İkinci yarıda ortalarla pozisyon bulmayı hedefledik ama değerlendiremedik. İstemediğimiz bir durum. Önümüzde 10 maçlık bir süreç var. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Haftaya Beşiktaş’a karşı 3 puan almak zorundayız.” dedi.

İlgili Haberler