Polisin 'dur' ihtarına uymadı! "Cinayet mi işledik"

Polisin 'dur' ihtarına uymadı! "Cinayet mi işledik"
Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp, birkaç kilometre süren kovalamaca sonucu yakalanan ehliyetsiz sürücü İsa B. "Cinayet mi işlemişiz, terörist miyiz? Ehliyetimiz yok diye kaçmışız, bunda bir şey yok yani" diyerek kendisini savundu.

Saat 03.00 sıralarında meydana gelen ev kurşunlaması üzerine çevrede kentte güvenlik önlemi alan polis ekipleri, şüphelilerini yakalamak için merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi çevresinde devriyeleri arttırdı.

ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURMAK İSTEDİLER

Polis ekipleri devriye sırasında şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, kaçmaya başladı.

ÇIKMAZ SOKAĞA GİRDİ

SokaklarDA izini kaybettirmek istedi. Ancak çıkmaz sokağa giren sürücü, kıskıvrak yakalandı. Birkaç kilometre süren kovalamacanın ardından yakalanan otomobilde arama yapan polis, herhangi bir suç unsuruna rastlamadı.

"CİNAYET Mİ İŞLEDİK"

Ehliyeti olmadığı için polisten kaçtığını belirten sürücü İsa B., "Cinayet mi işlemişiz, terörist miyiz? Ehliyetimiz yok diye kaçmışız, bunda bir şey yok yani" diyerek kendisini savundu. İsa B.'ye ehliyetsiz araç kullanmak ve trafiği tehlikeye atmaktan cezai işlem uygulandı.

polisin-dur-ihtarina-uymayip-kacan-surucu-cinayet-mi-isledik-ehliyetimiz-yok-diye-kactik-8264-dhaphoto3.jpgpolisin-dur-ihtarina-uymayip-kacan-surucu-cinayet-mi-isledik-ehliyetimiz-yok-diye-kactik-8264-dhaphoto1.jpgc2-021.jpg