Polisler canlı yayında stüdyoyu bastı. Ekipler, nereye geldiklerini bilmiyorlardı

Polisler canlı yayında stüdyoyu bastı. Ekipler, nereye geldiklerini bilmiyorlardı
Trabzon'da uydu aracılığıyla yayın yapan ulusal bir kanalın ‘Müzik Pınarı’ adlı programında, sunucu ve konuğu kadın sanatçı, tanıtmak istedikleri Kadın Destek Uygulaması'ndan (KADES) yardım isteyince polis harekete geçti. 3 dakika sonra yayına gelen polis ekipleri stüdyoda şaşkınlık yaşadı.

Trabzon'un ulusal kanallarından birinde gazeteci, yapımcı ve sunucu Nurbay Usta’nın hazırlayıp sunduğu ‘Müzik Pınarı’ programı stüdyosunda, canlı yayında ilginç anlar yaşandı.

Program, televizyon başındakilerin yanı sıra görüntülerin paylaşıldığı sosyal medyada da beğeni toplayıp, ilgi gördü.

ÖNEMİNE VURGU YAPILDI

KADES’in önemine vurgu yapılan yayında, uygulamanın nasıl çalıştığını anlatmak için cep telefonuna uygulamayı kurdu.

POLİSLER TEŞEKKÜR ETTİ

Sinyal üzerine harekete geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 3 dakikada adrese geldi. Ekipler, geldikleri adresin televizyon stüdyosu olduğunu fark edince şaşkınlık yaşadı. Durumu polislere anlatan sunucu, amaçlarının uygulamayı tanıtıp, farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi. Usta ve konuğu Akgül, açtıkları 'Irkçılığa, kadına şiddete ve çocuk istismarına hayır' yazılı pankartla ekiplere teşekkür edip, kolaylıklar diledi. Polis ekipleri de sunucu ve konuğuna teşekkür etti.

"OLUMLU SONUÇLAR VERİYOR"

Çok kısa sürede olumlu sonuçlar verdiğine tanık olduklarını belirten Usta, “Kadınlar için hayati bir önem taşıyan programın uygulanmaya konulmasında emekleri olan İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü görevlileri ile bölgede İl Emniyet Müdürlüğü’nün değerli polislerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.