Ünlü bilim kurgu filmi Netflix'e geliyor

Ünlü bilim kurgu filmi Netflix'e geliyor
Hollanda yapımı bilim kurgu filmi Captain Nova 2021 yılında çekilmeye başlanmıştı, Nisan 2022'de dünya çapında Netflix'e geliyor.

Cinekid Festivali''nde vizyona giren bilimkurgu filmi 4 ödül birden almıştı. Yapımcılığını Keplerfilm''in üstlendiği film, Lost in Space ile yakın zamanda vizyona giren Adam Reynolds filmi The Adam Project''in bir karışımı niteliğinde.Box Office Mojo''ya göre film, Aralık 2021''de Hollanda genelinde 120 sinemada gösterime girdi ve 2 Aralık ile 20 Şubat arasında 129.000 doların üzerinde hasılat elde etti.

Filmin konusu ise şöyle;

2050''de Dünya kuru ve ıssız bir yer haline gelir. Savaş pilotu Nova, yıkıcı bir çevre felaketini önlemek için zamanda geriye gitmek zorunda kalır, ancak zaman yolculuğunun öngörülemeyen bir yan etkisi Nova''yı yeniden gençleştirir ve on iki yaşında bir çocuk olarak 2025''e iner. Bu gizemli kızı ve küçük uçan robotu ADD''yi gizli servisin elinden uzak tutmaya çalışan ihmal edilmiş bir genç olan Nas dışında kimse onu ve görevini ciddiye almıyor gibi görünüyor. Nova ve Nas gelecekteki dünyayı kurtarmayı başarabilecek mi?

Orijinal Hollandaca sesin yanı sıra İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Almanca dublajlar da dahil olmak üzere Netflix''te çok sayıda dublaj ve altyazı seçeneği sunulacak.

Captain Nova , Netflix İngiltere ve ABD''ye 17. Hollandalı Netflix Orijinal başlığı veya 12. Hollandalı Netflix Orijinal filmi olarak katılacak.