Şampiyon Porto, Trabzonspor'a özendi! Dünya bu görüntüleri konuşuyor

Şampiyon Porto, Trabzonspor'a özendi! Dünya bu görüntüleri konuşuyor
Portekiz Ligi'nde Porto, 90+4'te attığı golle ezeli rakibi Benfica'yı 1-0 yendi ve 30. şampiyonluğunu ilan etti. Maç sonu şampiyonluk görüntüleri Trabzon'da gündem olan kutlama görüntüleriyle birebirdi.

Portekiz Süper Ligi’nde mutlu sona ulaşan takım belli oldu. Ligin bitimine 1 hafta kala oynanan 33. hafta müsabakasında Porto, Benfica’ya konuk oldu. Estadio da Luz’da oynanan karşılaşmadan Porto, Sanusi’nin kaydettiği golle 1-0’ kazandı ve şampiyonluğunu ezeli rakibi Benfica''nın sahasında ilan etti. 

33. hafta itibariyle puanını 88’e yükselterek en yakın takipçisi Sporting’e 9 puan fark atan maviler, bu şampiyonlukla 30. kez mutlu sona ulaşmış oldu.

PORTO 30.KEZ ŞAMPİYON

Porto, Portekiz Ligi’ndeki 30. şampiyonluğunu, Pepe ise kariyerindeki 28. kupayı kazandı. Teknik Direktör Sérgio Conceição, 2017/18 ve 2019/20’den sonra maviler beyazlılarla üçüncü defa şampiyonluk sevinci yaşadı.

TRABZONSPOR''A BENZER KUTLAMA

Maç sonunda Portolu taraftarlar şampiyonluğu meydanlarda kutladı. Görüntüler, Süper Lig''de şampiyon olan Trabzonspor''un kutlamalarıyla benzerlik gösterdi. Bordo Mavili taraftarlar, sosyal medyada "Herkese ilham kaynağı olduk" mesajları paylaştı.

İlgili Haberler