Poyraz Karayel'de Bahri üzecek!

Poyraz Karayel'de Bahri üzecek!
Poyraz Karayel 67. yeni bölümünde Poyraz şahit olduğu gazeteci cinayetinin hemen ardından soluğu Ayşegül’ün yanında alır. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Poyraz Karayel'in 67. yeni bölümünde neler olacak? İşte 67. yeni bölümden ip uçları...

Ancak Ayşegül, Poyraz’ın Çınar’la ilgili söylediklerine inanmaz. Zülfikar ve Meltem, önce Umman evine gelen polisleri atlatmaya sonra da saklanacak bir yer bulmaya niyetlidir. Sadreddin ise Yavuz’la ortak olabilmek için babasının arkasından bir iş çevirmeye karar- verir. Ancak Poyraz’ın peşine düştüğü Çınar’ın herkesi şaşırtan kararları Sayguner evini karıştırırken, şüpheli tavırları da Ayşegül’ün kendini sorgulamasına sebep olacaktır.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz, Ayşegül’ü şok ederek gizli kimliğiyle Sayguner evindeki görevine başlar. Ama bu gizli görevden Ayşegül kadar Bahri de hoşlanmaz. Poyraz’ın ondan bir şeyler sakladığından şüphelenen Bahri, Poyraz’ın neler çevirdiğini öğrenmeye karar verir.

Poyraz, Girişim’le ilgili en önemli ipucu olan Gazeteci Taner’in peşine düşer. Fakat Taner’in peşindeki sadece Poyraz değildir... Üstelik Poyraz’ın Gazeteci Taner’in peşindeyken yolu hiç umulmadık bir anda hiç umulmadık biriyle kesişir. Bu sürpriz hem Poyraz’ı hem de Ayşegül’ü derinden sarsacaktır.