Prens Harry artık bu işi yapacak

Prens Harry artık bu işi yapacak
Kraliyet ailesine sırtını dönen ve eşi Meghan Markle ile yaptığı ailesine yönelik açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Prens Harry, Silikon Vadisi'nde yönetici olarak çalışmaya başladı.

Wall Street Journal’da yer alan habere göre ailesi ile tüm bağlarını koparan ve  eşi Meghan Markle ile onlara adeta savaş açan Prens Harry kendisine iş buldu. Daha önce yaşadıkları ekonomik zorluklardan dolayı Netflix ve Spotify ile anlaşan Prens Harry, Silikon Vadisi girişiminde yönetici olarak çalışmaya başladı.

Prens Harry, işi neden kabul ettiğiyle ilgili sorulara e-posta, "İnsanların yaşamlarında etki yaratmaya yardımcı olmayı düşünüyorum. Proaktif koçluk, kişisel gelişim için sonsuz olanaklar, artan farkındalık ve çok yönlü daha iyi bir yaşam sağlar." diye yanıt verdi.

Prens Harry, hızla büyüyen koçluk ve akıl sağlığı şirketi BetterUp Inc.''in baş etki sorumlusu oldu.

BetterUp pozisyonunda, Prens Harry''nin ürün stratejisi kararları ve hayırsever katkılar dahil girişimlere girdi sağlaması ve ruh sağlığıyla ilgili konuları halka açık bir şekilde savunacağı aktarıldı.

BetterUp’ın CEO’su Alexi Robichaux, “Bu çok zor ve anlamlı bir pozisyon” ifadesini kullanırken, Prens Harry’nin ortak bir arkadaşları aracılığıyla Robichaux ile tanıştığı aktarıldı. Harry’nin kimseye rapor vermeyeceği ve altında bir ekip bulunmayacağı ifade edilirken sadece görüşmelerde ve özel davetlerde yer alacağı aktarıldı.