Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ı da sonunda çıldırttılar. Mecbur kaldı paylaştı. Uzun süre sonra sessizliğini bozdu

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ı da sonunda çıldırttılar. Mecbur kaldı paylaştı. Uzun süre sonra sessizliğini bozdu
Korona virüs salgınına karşı vatandaşları bilinçlendiren Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, kendisine yöneltilen “Araştırman var mı, yayının var mı?” sorulara sert bir şekilde yanıt verdi. Ceyhan, “Ağzından salyalar saçıp bir yerlerini karıştırırken, araştırman var mı, yayının var mı diye soran trıollere anlayabiliyorlarsa yanıttır” diye karşılık verdi.

Korona virüs salgınını başından beri verdiği demeçler ve katıldığı yayındaki açıklamalarıyla Türkiye’yi bilgilendiren Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, sosyal medya trollerine açtı ağzını yumdu gözünü…

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, kendisi hakkında, “Araştırman var mı, yayının var mı?” diye kendisine yöneltilen sorulara karşılıksız kalmayarak kanıtıyla paylaştı.

Prof. Ceyhan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, sert bir şekilde yanıt verdi. Ceyhan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ağzından salyalar saçıp bir yerlerini karıştırırken,  araştırman var mı, yayının var mı diye soran trollere anlayabiliyorlarsa yanıttır” ifadelerini kullanarak bir belge paylaştı.