PTT’de yeni dönem bugün başlıyor. Bakan Karaismailoğlu açıkladı

PTT’de yeni dönem bugün başlıyor. Bakan Karaismailoğlu açıkladı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, İstanbul’da bugünden itibaren PTT Dağıtım görevlilerinin teslimatlarını elektrikli scooter ile yapacaklarını açıkladı.

PTT’de yeni dönem bugün başlıyor. Bakan Karaismailoğlu açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, PTT AŞ’nin "Dağıtım Hizmetlerinde Elektrikli Scooter Kullanımı" törenine katıldı.

Dijitalleşmeyi ve mobiliteyi tüm iş alanlarında yaygınlaştırmayı ve hızlandırmayı amaçladıklarını belirten Karaismailoğlu, "Toplumların ulaşım konusundaki ihtiyaç ve beklentilerinde yeni eğilimler ortaya çıkıyor. Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak, doğaya duyarlılığımızı yansıtan uygulamalar geliştirmeye, hayatı kolaylaştıran bu döneme entegrasyonumuzu hızla tamamlamak için önemli projeleri hayata geçiriyoruz. İstanbul’da bugünden itibaren PTT dağıtım görevlileri teslimatlarını çevreci ulaşım aracı olan elektrikli skuter ile yapacaklar" ifadelerini kullandı.

Bakan konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizin en köklü kurumlarından #PTT, yenilikçi stratejileriyle geleceğe hazırlanırken hizmet verdiği sektörlere yön vermeye devam ediyor. İstanbul’da bugünden itibaren PTT dağıtım görevlileri teslimatlarını #çevreci ulaşım aracı olan #elektrikli #skuter ile yapacaklar.

İlgili Haberler