Rahmi Turan: Eşim bile Akşener diyor

Rahmi Turan: Eşim bile Akşener diyor
Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, bugünkü yazısında İYİ Parti lideri Akşener'in toplumda kazandığı ivmeyi kaleme aldı. Akşener'in Türk kadınının umudu haline geldiğini vurgulayan Turan, "Eşim dahil tüm kadınlar Akşener'i destekliyor" ifadelerini kullandı

Deneyimli gazeteci Rahmi Turan, bugünkü köşe yazısında siyasetteki son gelişmeleri değerlendirdi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tüm baskı ve engellemelere rağmen yılmadan yoluna devam ettiğine dikkat çeken Turan, Akşener'in kadınların umudu olduğunu yazdı.

CHP'den İYİ Parti'ye yapılan 15 milletvekili transferini de değerlendiren Turan, bu hareketi "Türkiye'nin kaderini değiştirecek hamle" olarak yorumladı.

Rahmi Turan'ın yazısından öne çıkan kısımlar şöyle:

"BASKILAR VE KARALAMALAR AKŞENER'İ YILDIRMADI"

Siyaset dünyasında hızla yükselen bir değer görülüyor ve özellikle kadınlardan büyük destek alıyor…

İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener bu…

Üç siyasi parti liderlerinin Meral Hanım'a bakışları çok farklı…

AKP lideri Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli onu kendilerine ciddi bir rakip ve büyük bir tehlike olarak gördükleri için önünü kesme çabalarına girdiler.

Hele Devlet Bahçeli'nin adamları birçok hukuksuzluğa bile imza attı…

Bu arada yandaş medyada hakaret ve karalamalar da gırla gitti!

Meral Akşener yılmadı ve mücadeleye devam etti…

Bütün çabalara rağmen İYİ Parti'nin durumu iyi görünmüyor ve Yüksek Seçim Kurulu, iktidarın hoşuna gidecek bir karar almaya hazırlanıyordu.

İl ve ilçe kongrelerinin eksikliğini bahane edilerek İYİ Parti seçime sokulmayacaktı. 16 Nisan Referandumu'nda büyük bir şaibe altına giren Yüksek Seçim Kurulu ikinci defa aynı hatayı yapmak üzereydi.

"EŞİM DE DAHİL TÜM KADINLAR AKŞENER'İ DESTEKLİYOR"

Meral Akşener, Devlet Bahçeli ile ters düşüp MHP'den ayrıldıktan sonra iftiralara, tuzaklara, kumpaslara maruz kaldı, hepsini aştı.

Çevremde tanıdığım bütün kadınlar (eşim Emel dahil) Meral Akşener'i destekliyor. Meral Hanım Türk kadınının umudu haline geldi.

Kılıçdaroğlu'nun iktidarın oyununu bozmak için attığı tarihi adım muhteşemdir. Doğru olanı yaptı. Bu adım belki de Türkiye'nin kaderini değiştirecek.

İYİ Parti'ye geçen CHP'li 15 milletvekili siyaset tarihine “Demokrasi fedaileri” veya “Demokrasi kahramanları” olarak geçecektir.

İlgili Haberler