Rasim Öztekin'in kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce yolladığı mesaj ortaya çıktı. Seksenler’de de kullanılabilir dedi

Rasim Öztekin'in kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce yolladığı mesaj ortaya çıktı. Seksenler’de de kullanılabilir dedi
Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin’in kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce yapımcı ve yönetmen Birol Güven'e mesaj yolladığı ortaya çıktı. Ünlü yapımcı Güven ise Öztekin'in son mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Usta sanatçı Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle dün yaşamını yitirdi. Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

62 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusunun kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce, yakın arkadaşı olan ve uzun süredir birlikte çalıştığı yönetmen Birol Güven’e İbrahim Sadri''nin ''Kuş Hatıraları'' isimli şiirini yolladığı ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Güven, “Rasim Öztekin kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce bana aşağıdaki mesajı ve şiiri göndermişti. Mekanın cennet olsun.” diyerek Öztekin’in yolladığı mesajı paylaştı.

İŞTE O MESAJ:

“Günaydın Patron. Umarım iyisindir. Pazar günü için güzel bir şiir gönderiyorum biraz nostalji...”seksenler” de de kullanılabilir. "

Usta oyuncu Öztekin''in yolladığı, İbrahim Sadri''nin Kuş Hatıraları isimli şiirinden bir kısım şöyle: 

Benim çocukluğumda soframıza kuşlar konar

rüyalarımıza melekler uğrardı.

Kapımızdan yoğurtçu

bahçemizden ishakkuşu

kalbimizden yeni çıkan şarkılar geçerdi

 Kışın bir sobamız olurdu

sobanın yanında kedimiz

kedinin önünde yün yumağı

bir Hayat Bilgisi fotoğrafı gibiydik.

İlgili Haberler