Reina katliamında yeni gelişme

Reina katliamında yeni gelişme
İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da yılbaşı gecesi katliam yapan IŞİD'li teröristle ilgili gözaltı sayısı 14'e yükseldi. Bu arada IŞİD’in üstlendiği Reina katliamının failine ait olduğu iddia edilen pasaportu TRT World sosyal medyada paylaştı.

Reina'da yılbaşı gecesi katliam yapan IŞİD'li teröristle ilgili Konya'da bazı kişiler gözaltına alındı. Suriye'den geçen kasım ayında aile görünümü verip dikkat çekmemek için eşi ve çocuğuyla Konya'ya geldiği belirtilen teröristin bu kentte ilişki kurduğu kişiler belirlendi. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün saat 23.30'da gerçekleştirdiği operasyonla IŞİD'li teröristle ilişkisi saptanan bazı kişileri gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında teröristin İstanbul'a giderken Konya'da bıraktığı eşinin de bulunduğu ileri sürüldü.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU MU?

Reina saldırganına ait olduğu iddia edilen bir pasaportun fotoğrafı TRT World tarafından takipçilerine servis edildi. Emniyet teşkilatının çok iyi bildiği ancak büyük bir titizlikle gizlediği hatta emniyet muhabirleriyle bile paylaşmadığı bu bilgi, Twitter üzerinden servis edildikten kısa bir süre sonra geri çekildi.

İlgili Haberler