Reytingler dün gece yine karıştı

Reytingler dün gece yine karıştı
2 Şubat reyting sonuçlarına göre ‘Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber’ Total'de 6.sırada yer alırken AB ve ABC gruplarında ise 3. sırada kendine yer buldu. Reyting tablosunun en dikkat çeken sonuçlarından biri de hava durumu sonuçlarının yine üst sırada yer almasıydı…

2 Şubat tarihli reyting sonuçları açıklandı.

Dizilerin ve sabah programlarının yine üst sıralarda bulunduğu sonuçlara göre Ana haber bültenlerinde lider konumda bulunan, ‘Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber’ Total'de 6. sırada kendine yer bulurken, AB ve ABC gruplarında ise üçüncü sırada yer aldı.

HAVA DURUMU YİNE LİSTEYE GİRDİ

Reyting tablosunun en dikkat çeken sonuçlarından biri de hava durumu sonuçlarının yine üst sırada yer almasıydı.  ATV hava durumu Total’de 4. Sırada yer alırken. Kanal D Hava durumu da AB grubunda 9. Sırada yer alarak listeye girdi.

Total'de 1.sırada TRT1’de ekrana gelen ‘Masumlar Apartmanı’ dizisi, 2. sırada ATV’de izleyiciyle buluşan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ , 3.sırada ATV’de yayınlanan ‘Esra Erol’da’ programı yer aldı.

AB'de ise 1.sırada ‘Masumlar Apartmanı’, 2.sırada ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’, 3.sırada ‘Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber’ yer aldı.

İşte o reyting sonuçları:
reyting2subat.jpg