Rezan Epözdemir istifa nedenini açıkladı

Rezan Epözdemir istifa nedenini açıkladı
Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, gündemdeki konularla ilgili basın toplantısı düzenledi. Epözdemir, Sportif A.Ş.'deki görevlerinden istifa ettiğini belirterek dernekteki görevlerinin devam ettiğini duyurdu.

Galatasaray''da Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Rezan Epözdemir, düzenlediği basın toplantısında istifa etme gerekçelerini açıkladı.

Beşiktaş maçı sonrasında yönetimdeki farklı demeçlerin ardından istifa ettiğini ancak kabul görmediğini belirten Epözdemir, istifa gerekçesi olarak görüşlerinin dikkate alınmamasını gösterdi.

Hakem hatalarına karşı gerekli tepkinin verilmemesi nedeniyle bu kararı aldığını belirten Epözdemir, "Verilecek tepkiler konusunda başkanla aynı düşüncede olmadığımızı anladık." dedi.

"Bazen yalnız kalsam da Galatasaray''ın haklarını savunmaya çalıştım." diyen Epözdemir, "Galatasaray''a yapılan sistematik hatalara karşı tepki verilmemesi benim istifa nedenlerimden biridir. Bahsi geçen ''haklı galibiyet'' konusundaki yalnızlaştırma süreci beni üzdü. O gün istifamı verdim ama kabul görmedi." sözlerini kullandı.

"KABUL EDİLEBİLİR DURUM DEĞİL"

Kadın futbolunda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından Erol Bilecik''in yaptığı açıklamaları yakışıksız bulduğunu belirten Epözdemir, "Buna cevap verilmesi gerekirdi ama hassasiyetimiz giderilmedi. Sayın Erol Bilecik beni aradı ama kamuoyu önünde özür dilememesi halinde beni bir daha aramamasını söyledim. Dil sürçmesi açıklaması kabul edilebilir değil" ifadelerine yer verdi.

"GALATASARAY İLE FENERBAHÇE DOST OLAMAZ"

İki kulübün dostluk mesajlarına vurgu yapan Epözdemir, "Galatasaray ve Fenerbahçe dost olamaz. Bu, hayatın olağan akışına, mantığına ve fizik kurallarına aykırı." dedi.

Burak Elmas ile futbol şubesi üzerinde derin fikir ayrılıkları bulunduğu belirten Epözdemir, bugün itibarıyla yazılı beyanını kulübe gönderdiğini ifade etti.

"DERNEKTEKİ GÖREVLERİME DEVAM EDİYORUM"

İstifasına ilişkin detayları paylaşan Epözdemir, şunları söyledi:

"Görüş ve düşüncelerimin yeteri kadar dikkate alınmamasından dolayı Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekilliği ve yönetim kurulu üyeliğimden bugün yazılı olarak istifa ettim. Böyle bir durumda orada bulunmamızın bir anlamı yok. Sportif AŞ''deki görevimden istifa ettim ama Galatasaray Kulübü Derneğindeki tüm görevlerime devam ediyorum."