Rezilliğin daniskasının yaşandığı iş yeri hakkında flaş gelişme

Rezilliğin daniskasının yaşandığı iş yeri hakkında flaş gelişme
Kağıthane Belediyesi, ustasının 7 yıl önce beyin ameliyatı geçiren 15 yaşındaki Enes Y.'yi dövdüğü iş yerini mühürledi.

Kağıthane'de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki çocuğun darp ettiği iddia edilen aynı işyerinde çalışan 30 yaşındaki Yücel B. ve darp anlarını cep telefonuyla kayda alan Bayram S. K'nin nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakılmalarına savcılık itirazda bulunmuştu. Öte yandan itiraz reddedilirken iş yeri hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

MÜHÜRLENDİ

Aynı fabrikada çalışan Yücel B.’nin (30), 7 yıl önce beyin ameliyatı geçiren 15 yaşındaki Enes Y.’yi dövdüğü görüntülerinin ortaya çıkması sonrası Yücel B. göz altına alınmış, ancak serbest bırakılmıştı. Kâğıthane Belediyesi ise bugün açıklama yaparak, olayın yaşandığı iş yerinin mühürlendiğini bildirdi.

Kâğıthane Belediyesi olayın yaşandığı iş yerini mühürlediğini açıkladı. Belediye duyuruyu hem web sitesinden hem de sosyal medya hesaplarından, “İlçemizde yaşanan ve vicdanları sızlatan 15 yaşında çocuğa şiddet olayına karşı kayıtsız kalamazdık. Olayın yaşandığı iş yerini mühürledik...” paylaşımını yaptı.

kagithane-002.jpg