Rıdvan Dilmen'den çağırsınlar her şeyi anlatayım çıkışı! Türk futbolunda neler döndüğünü açıklayacak

Rıdvan Dilmen'den çağırsınlar her şeyi anlatayım çıkışı! Türk futbolunda neler döndüğünü açıklayacak
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Beşiktaş maçına damga vuran penaltı pozisyonunda VAR'da yer alan hakemin bu hafta görev alıp, maçın hakemi Fırat Aydınus'a maç verilmemesini değerlendirdi. Dilmen'in geçtiğimiz günlerde yaptığı çağrı yeniden akıllara geldi.

Süper Lig''in 17.haftasında oynanan ve 2-2 eşitlikle oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçını hakem Fırat Aydınus yönetmiş, VAR''da ise Hakan Ceylan görev almıştı. Sarı Lacivertlilerin maçın başında kazandığı penaltı çok konuşulmuştu.

TFF, VAR''da yer alan Hakan Ceylan''a 18.haftada oynanan Antalyaspor - Kasımpaşa maçında yine VAR hakemi olarak görev verdi. Ancak mücadelenin hakemi Fırat Aydınus maç alamadı.

Rıdvan Dilmen ile Erbatur Ergenekon, TRT Spor''da yayınlanan ''Yüzde Yüz Futbol'' programında söz konusu durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Erbatur Ergenekon, "Fırat Aydınus cezaya kaldıysa, VAR hakemi çağırmış, Fırat hoca gitmemiş." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Rıdvan Dilmen, "Çünkü pozisyon penaltı değil. VAR hakemi Hakan Ceylan çağırmış, ama o gitmemiş. Türk futbolu temiz oynanmıyor." diye cevap verdi.

RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?

Rıdvan Dilmen geçtiğimiz günlerde bir programda yaptığı açıklamada, "Kulüpler Birliği beni çağırsın bir gün, hepsi de haklarını helal etsin, oturalım, bu ne anlatıyor dedikleri zaman ben de anlatayım. Ben çünkü savcılara rica ettim, beni çağırın bir anlatayım diye, kimse çağırmadı beni." ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal medyada Fırat Aydınus''un böyle bir durumun varlığında hakemlik kariyerini noktalamasını talep etti

İlgili Haberler