Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'ın yediği 3.gol için net yorum

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'ın yediği 3.gol için net yorum
Rıdvan Dilmen, TRT Spor’daki Yüzde Yüz Futbol programında 3-3 sona eren Beşiktaş-Adana Demirspor maçını değerlendirdi. Dilmen, Adana Demirspor'un attığı 3. golde kesinlikle faul olduğunu dile getirdi.

Süper Lig''in 6.haftasında dün Beşiktaş ile Adana Demirspor Vodafone Park''ta karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılar, mücadelenin son anlarında yediği golle maçı 3-3 bitirdi.

Kartal''ın yediği 3.gol ise büyük tartışmalara yol açtı. 

90+7. dakikada sol kanattan kullanılan kornerde ön direkte Balotelli topu arkaya aşırdı. Arka direkte oluşan karambolde Assombalonga topu ağlara gönderdi. Golün ardından siyah-beyazlı futbolcular faul bekledi ve hakeme itirazda bulundular. Golün ardından VAR''la görüşen orta hakem Ali Palabıyık''a izleme tavsiye gelmedi ve gol geçerli sayıldı.

Rıdvan Dilmen ise TRT Spor’da Yüzde Yüz Futbol programında pozisyonda yaşananları değerlendirdi.

"KESİNLİKLE FAUL VAR"

Dilmen şu ifadeleri kullandı:

Balotelli Adana Demir’de 15-20 şut attı böyle ve çok Adana Demir taraftarını kahretti bu. Sonunda attı bir tanesini. Ben Rosier’e kesinlikle faul olduğunu düşünüyorum. Golden sonra Beşiktaşlı oyuncular şaşırıyor, kimisi ‘El var’ diyor. Anlamadı oyuncular. Başka bir açıdan eli gelmiyorsa yorum yapmayayım. VAR’da belki başka açıklar vardır, orada da sağ eli gelmiyordur, eyvallah. 

 

İlgili Haberler