Ronaldo gibi zıplayıp kafayı çaktı. Dadaş’ın yıldızı havada adete asılı kaldı

Ronaldo gibi zıplayıp kafayı çaktı. Dadaş’ın yıldızı havada adete asılı kaldı
Juventus’un Portekiz’li yıldızı Christiano Ronaldo'nun nasıl kafaya vuruşu yaptığını futbolseverler çok iyi bilir. Bugün oynanan Gaziantepspor maçında Erzurumsporlu orta saha oyuncusu Petrus Boumal, adeta süperman gibi uçup, havada asılı kalarak kafayı vurması vay be dedirtti. Bu ana tanık olanlar "Bu kafa vuruşunu Ronaldo bile kıskanır. Rakibine adeta kuşbakışı baktı" yorumunu yaptı.

Dünyanın sayılı futbolcuları arasında gösterilen Juventus'un yıldız futbolcu Christiano Ronaldo, tüm futbolseverlerin kalbini kazanmıştır. Attığı gollerle izleyenleri mest eden ve sayısız başarılara imza atan Ronaldo, birbirinden şık kafa golleri hafızalara kazanmıştır. Yükselmesi ve çok sert kafa atan Ronaldo'nun tahtı dün oynanan Erzurumspor-Gaziantep Süper Lig maçında sarsıldı.

Erzurumspor'un Kamerunlu yıldızı Petrus Boumal, bir poziyonda kafaya çıktı. 1.77 boyundaki futbolcu öyle bir sıçradaki adeta diğer meslektaşlarına kuşbakışı baktı. Havada adeta asılı kalan orta saha oyuncusunun kafayı zımba gibi vurması izleyenlere vay be dedirtti.

 

10-059.jpg12-091.jpg

İlgili Haberler