Putin’in dışkısını bile yurt dışında bırakmadığı ortaya çıktı. İktidara geldiğinden beri yanından ayırmıyor

Putin’in dışkısını bile yurt dışında bırakmadığı ortaya çıktı. İktidara geldiğinden beri yanından ayırmıyor
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in iktidara geldiğinden beri tedbir amaçlı portatif tuvaletle seyahat ettiği ve özel bir pakette biriken atıkların Rusya’ya geri getirildiği iddia edildi.

Paris Match dergisinin Rus lider Vladimir Putin''le ilgili iddiası herkesi şaşırtacak cinsten. Federal Koruma Servisi (FPS) üyeleri, iddiaya göre Putin''in yurt dışı seyahatlerinde tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra dışkısını özel paketlerde topluyor ve bir çantada saklıyor.

Bu önlem ile Putin''in sağlığı veya olası tedavileri hakkında yabancı güçlerin bilgi sahibi olmasını engellemek amaçlanıyor. Putin’in Mayıs 2017''de Fransa''ya ve 2019''da Suudi Arabistan''a yaptığı ziyaretlerde bu önlemin alındığı belirtiliyor.

Eski BBC muhabiri Farida Rustamova, Twitter hesabından Putin''in Viyana gezisinde ''özel bir özel banyo'' kullandığını yazmıştı.

İsmi açıklanmayan bir kaynak, Putin''in yönetime geldiğinden beri portatif bir tuvaletle seyahat ettiğini belirtti.

3 YILDAN AZ ÖMRÜ KALDI
Batı kaynaklarının sık sık Putin''in hasta olduğuna dair haberler yapması, özellikle 24 Şubat''ta Ukrayna''ya başlattığı işgalden sonra artış gösterdi. Eski bir Federal Koruma Servisi ajanı, 69 yaşındaki Putin''in kanser olduğunu ve 3 yıldan az ömrünün kaldığını açıklamıştı.

STALİN DE YAPIYORDU
Eski Sovyet ajanı Igor Atamenko BBC''ye verdiği demeçte, Joseph Stalin''in diğer yabancı liderlerin dışkılarını laboratuvarda analiz ederek casusluk yaptığını ileri sürmüştü.

PSKİLOLOJİK PROFİL ÇIKARIYORLAR
Atamenko, 1949''da Moskova''yı ziyaret eden yabancı liderler için özel tuvaletler kurulduğunu, atıklarının incelenmek üzere toplandığını ve psikolojik profiller geliştirmek için kullanıldığını söyledi.

İlgili Haberler