Rüyada korona görmek ne anlama geliyor

Rüyada korona görmek ne anlama geliyor
Rüyada korona virüse yakalandığınızı görmeniz, sıkıntılı dönemler yaşayacağınıza delalet etmektedir. Sağlık sorunları yaşayacağınız bir dönemin içine girdiğinizin habercisidir.

İşte sizden gelen bazı rüyalarınız ve yorumları; 

"Koronaya yakalandım"

Kocaeli'nden Hayrettin Taşlı

Rüya: Dün gece rüyamda korona virüse yakalandığımı gördüm. Nefes alamıyordum. Sanki biri boğazımı sıkıyordu. Yaşadığım acıyı kelimelerle anlatmamın imkanı yok. Ne yaparsam yapayım öksürmemi engelleyemedim. Hatta bardak bardak su içtim. Uyandığımda yaşadıklarımın rüya olduğunu anlayınca derin bir "oh" çektim. Yüzümü yıkadım. Bu rüya benim koronaya yakalanacağımın göstergesi midir? Aydınlatırsanız sevinirim.

Cevap: Rüyada korona virüs olmanız sıkıntılı günler geçireceğinize delalet etmektedir. Hastalığı ayrıntılarıyla yaşamanız ve kendinizce çözüm aramanız, çeşitli sağlık promlemleri yaşayacağınıza tabir etmektedir. Kendinize dikkat edin.

"Zürafaya bindim"

Antalya'dan Ayşe Gönül 

Rüya: İyi günler. Geçen gece rüyamda zürafaya güç de olsa binmeyi başardım. Sonra sırtında saatlerce dolaştım. Hayvanı ayaklarımla gitmek istediğim tarafa yönlendirdim. Düşmekten korksam da bu yolculuk çok hoşuma gitti. Tabirini yorumlarsanız sevinirim.
Cevap: Zurafa yorumunuzu arama motorlarında taratsaydınız hem iyi hem kötü cevaplar bulacaktınız. Doğal olarak da ikilemde kalacaktınız. Size tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki, rüyanız çok ferah günlerin yakın olduğa delalet etmektedir. Kısa bir süre sonra şehir dışına bir yolculuğa çıkacaksınız. Nasıl sonuçlanır diye kendi kendinize derin düşünceler içine gireceksiniz. Ama rahat olun. Bu yolculuk sizi maddi olarak çok rahatlatacak. Uzun süredir almayı düşündüğünüz nesneyi de elde edeceksiniz. Bu işe devam ettiğiniz takdirde başarı size çok yakın.

"Otomobilden düştüm"

İzmir'den Musa Yıldırım

Rüya: Dün gece rüyamda son model bir otomobile bindim. Araçla sürat yapmaya başladım. Önümdeki tüm arabaları arkamda bıraktım. Sonra bir alana geldim. O sırada aracın içinden fırlayıp zemine düştüm. Canım yandı. Yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum. 
Cevap: Musa bey, öncelikle şunu söylemek isterim. Ben burada herkese mutlu olacağı yorumlar yapmak için bulunmuyorum. Rüyanız tam olarak bana yazdığınız gibiyse çalışmakta olduğunuz işinizden çok kısa sürede ya siz ayrılacaksanız ya da onlar sizden ayrılacak. Moralinizi bozmayın hakkınızda hayırlısı olsun.

"Maaş aldım rahatladım"

Mersin'den Aysun Karlı

Rüya: Uzun süredir işsizim. 35 yaşındayım ama hala anne ve babamdan medet umuyorum. Rüyamda da olsa bir işte çalışıyordum. Ve maaş aldım. İnanın o kadar sevindim ki uyandım. İnşallah aynı rüyama kaldığım yerden devam ederim diye dua ettim. Ama o rüyayı mı yoksa başka rüyamı gördüm anımsamıyorum. Lütfen gerçekçi olarak yorumlayın.
Cevap: Gerçekçi yorum yapacağıma adınız kadar emin olabilirsiniz. Maaş aldığınızı yazmışsınız. Bu sizin kısa süreli bir ferahlık yaşayacağınıza işaret etmektedir. Bu maaşı aldığınızda sevinmeniz, bir kaç ay içinde bir iş bulacağınıza delalet etmektedir. Bu işte çalışsanız bile bir arkadaşınızdan maddi yardım göreceksiniz.