Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere için flaş yorum!

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere için flaş yorum!
Kanal D’de ekrana gelen ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Sadakatsiz dizisinde Asya karakteri canlandıran Cansu Dere için flaş bir yorum geldi. Milliyet’teki köşesinde Sadakatsiz dizisini değerlendiren Anibal Güleroğlu, Dere’nin Asya rolünü çok iyi oynadığını ve bunun da dizinin tutmasında çok etkili olduğunu söyledi.

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan ve çarşamba akşamları Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisi, milyonlarca izleyicinin dikkatini toplamaya devam ediyor. Dizinin izleyicileri her hafta yeni bölümde ne olacağını merakla beklerken, dizi ile ilgili flaş yorumlar da gelmeye devam ediyor. Son olarak dizinin, yılbaşı ertesi olması nedeniyle bu akşam ekrana gelmeyeceği biliniyordu.

SADAKATSİZ'DEKİ KARAKTER SUNUMLARI ÇOK ÖNEMLİ 

Sadakatsiz dizisiyle ilgili değerlendirmede bulunan Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, aldatılan ve intikam arayışında olan Asya karakterinin Cansu Dere’ye adete ısmarlama bir elbise gibi oturduğunu düşünüyor. Bir başka erkeğe ihtiyaç duymadan ayakta dimdik duran Asya, kadın izleyicilerin de favorisi olmayı kısa sürede başardı.

Sadakatsiz dizisinde doğru oyuncu seçiminin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Anibal Güleroğlu, oyuncu performansı konusunda şu değerlendirmede bulundu:

“Cansu Dere ve Caner Cindoruk başta olmak üzere, kadrosunu, orijinaliyle birebir denecek derecede benzeşen karakter mantığıyla oluşturan dizi, karakter sunumlarındaki mükemmellikle de, rollere fazlasıyla çalışılmış olduğunu gayet net hissettirdi bize. Hatta bu süreçte tüm karakterlerin, BBC One dizisi ‘Doctor Foster’dakinden çok daha etkili biçimde aktarıldığını söyleyebiliriz.

“KADIN AĞIRLIK DERİNLİĞE SAHİP OLMASI ÖNEMLİ”

Çekim kalitesiyle ve yönetmenliğiyle de öne çıkan ‘Sadakatsiz’i en iyi uyarlama yapmada etkili olan bu görünür detayların ötesinde asıl başarıyı getiren olaysa, içeriğin kadın ağırlıklı derinliğe sahip olmasıydı!

İlk bakışta, aldatılan bir kadının hikâyesi gibi algılanmakla birlikte, erkeklerin ikinci plana atılması burada fark yaratmakta ve diziye ayrı bir değer katmakta. Anlayacağınız tıpkı orijinalinde olduğu gibi, sadakatsizlik olayına kadın cephesinden ve kadın gözünden yaklaşılması, içeriğin arabesk mantıkla deforme edilmemesi ‘Sadakatsiz’i en iyi uyarlama olma başarısına götürüyor.”

Kaynak: Televizyongazetesi