Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı-2018

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı-2018
Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı açıklanmadı mı? Sorusu merak konusu oldu. İŞKUR bugün kura çekimine başladı. Binlerce kişinin meraklı bekleyişi sürüyor. Sonuçlar burada.

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı-2018

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? İŞKUR tarafından gerçekleşecek olan kura çekimi sonuçları binlerce kişi tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Sağlık Bakanlığı 5289 personel alımı dahilinde temizlik görevlisi pozisyonuna yapılmakta olan alımlar için İŞKUR kura çekimine başlandı. Yoğun ilgi gördüğü bilinen ilanda Temizlik Görevlisi pozisyonu için kura sonuçlarının açıklamasını bekliyor. Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları için haberimizi takip edin.

SAĞLIK BAKANLIĞI (İŞKUR) KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN?

Söz konusu personel alımına ilişkin yapılan kura çekiminin sonuçlarının bu akşam 20:00'da açıklanması bekleniyor. Katılımcılar, Kura sonuçlarını aynı gün saat 20.00’ den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenebileceklerdir. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haber sitemizde.

personel.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANLARI VE KURA ÇEKİMİ TARİHLERİ

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alımı için kura işlemi 25-26 Ekim 2018 tarihlerinde noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

1.Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Marangoz (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü,

2.Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Merkez Teşkilat, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat illeri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü,

3.Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Şanlıurfa, Van, Zonguldak İlleri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 26 Ekim 2018 Cuma günü gerçekleştirilecektir.

İlgili Haberler