Yere yığılmış halde buldular! Kripto parasını çalmak için babasını zehirledi

Yere yığılmış halde buldular! Kripto parasını çalmak için babasını zehirledi
ABD'de yaşayan 24 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı Liam Ghershony, babasının çayına uyuşturucu hapları koyarak kripto parasını çalmak istedi.

ABD’nin Maryland eyaletinde yaşayan 24 yaşında bir genç, babasını, 400.000 dolar değerindeki kripto para birimini ele geçirmek için zehirlemeye çalıştı. Uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden Liam Ghershony, şok edici bir şekilde antidepresan ilaçlarıyla babasını zehirlemeye karar verdi.

Uyuşturucu kullanımı ve kripto para birimlerine takıntılı olmanın ölümcül bir karışım yaratabileceğini gösteren korkunç bir olay ABD’de yaşandı. Maryland’in Bethesda şehrinde yaşayan adam, iddiaya göre banka hesaplarına erişmek için babasını uyuşturup öldürmeye çalışmakla suçlandı.

BABASINI ZEHİRLEDİ, KRİPTOYU ÇALMAK İSTEDİ

Shift Delete''de yer alan haber göre; Uyuşturucu bağımlısı olan ve tedavi gören Liam Ghershony, “Böyle olmak zorunda değildi. Sana en iyi emekliliği vereceğim.” şeklinde bir not bırakarak babasının çayına Xanax gibi sakinleştirici ilaçlar karıştırdı. Sağlık çalışanları olaydan iki gün sonra babasını yere yığılmış halde buldu, daha sonra hastanede dört gün kaldıktan sonra talihsiz babanın iyileştiği öğrenildi.

Ghershony ve babası, 2018’de bir kripto yatırım hesabı aracılığıyla vergilendirme sonrasında 350.000 dolar nakit para kazandı. Ancak 24 yaşındaki genç adamın uyuşturucu kullanımı çok büyük bir sorun haline gelmeye başladı.

Bol miktarda benzodiazepin, Adderrall ve kokain alan Ghershony, kripto varlıkları konusunda giderek daha fazla paranoyak hale geldi. Babası, oğlunun kripto para birimlerini satarak bu işten çıkması gerektiğini söyledi.

24 yaşındaki çocuk, benzodiazepine karşı toleransının babasınınkinden çok daha yüksek olduğunu çok geç fark etti. Yerel gazeteye verdiği demeçte, babasını sadece uyutmayı ve telefonundan 400.000 dolarlık kriptoyu ele geçirmeyi hedefliyordu, babasına zarar vermek istemediğini ifade etti.

Daha önce sabıka kaydı olmayan Ghershony, anlaşmaya vardıktan sonra birinci derece saldırı suçlamasını kabul etti. Gazeteye göre 125 gün hapiste kalacak ve sonraki iki ayı uyuşturucu ve akıl sağlığı rehabilitasyon merkezinde geçirecek.

İlgili Haberler