Orman Bakanlığı "8 dakikada müdahale ettik" dedi. Şahan Gökbakar Orman Bakanlığı'nı yalanladı

Orman Bakanlığı "8 dakikada müdahale ettik" dedi. Şahan Gökbakar Orman Bakanlığı'nı yalanladı
Şahan Gökbakar'dan Orman Genel Müdürlüğü'nün "Muğla / Marmaris'te çıkan orman yangınına 8 dakika içerisinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdik." açıklamasına ilişkin çarpıcı bir paylaşım geldi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam saat 20.00’de başlayan orman yangınına karşı mücadele, gece görüşlü helikopter olması nedeniyle gece karadan sürdürüldü. Müdahalenin sabahın ilk ışıkları ile havadan desteklenerek sürdürüldüğü bildirildi. Komedyen Şahan Gökbakar''dan "Rüzgarın şiddetinin dün geceye oranla düşmesi nedeniyle alevlerin ilerlemesi kısmen durdu." denilen yangına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü''nün "Muğla / Marmaris''te çıkan orman yangınına 8 dakika içerisinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdik.
#OrmanınKahramanları Yeşil Vatanımızı alevlere karşı korumak için fedakarca mücadele ediyor." ifadelerini kullandığı paylaşımı alıntılayan Gökbakar şu ifadeleri kullandı:

"Yangın çıktı ve helikopter 8 dakika içinde müdahale mi etti? Yoksa yangın çıktı, büyüdü sonra siz farkettiniz ve farkettikten sonra mı 8 dk içinde helikopter geldi??? Soruyorum sizce aşağıdaki yangın başlayalı 8 dk olmuş olabilir mi? 8 dk da yangın bu kadar yayılabilir mi?"

İlgili Haberler