Şahin Kendirci Müslüm filminden ne kadar kazandı?

Şahin Kendirci Müslüm filminden ne kadar kazandı?
Müslüm Gürses'in hayatını konu aldığı Müslüm filminde rol alan Şahin Kendirci ne kadar kazandığı ortaya çıktı. Peki Şahin Kendirci kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Şahin Kendirci Müslüm filminden ne kadar kazandı? Sorusunun cevabını küçük şarkıcı oyuncu açıkladı. Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını konu alındığı Müslüm filminde sanatçının küçüklüğünü oynayan Şahin Kendirci'nin filminden 30 bin TL kazandığını açıkladı. Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur ise filmden tek kuruş para almadığını söylemiş ve filmin yapımcısından da konuyla ilgili açıklama gelmişti. Peki Şahin Kendirci kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

ŞAHİN KENDİRCİ MÜSLÜM FİLMİNDEN NE KADAR PARA ALDI

'2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Mustafa Uslu ise "Herkes bu filmden hakkını aldı. Bu yüzden çok adaletli anlaşmalar yapıldığını düşünüyorum. Emeğe saygılı biri olarak yetiştirildim. Bunlar benim çok zoruma gidiyor. Müslüm Gürses'i tüm Türkiye gördü, tüm Türkiye özür diledi. Teşekkür ederim herkese" şeklinde konuştu.
Öte yandan programa konuk olan ve filmde Müslüm Gürses'in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci filmden 30 bin TL kazandığını açıkladı.

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR?

O Ses Çocuklar'da birincilik yaşayan Şahin Kendirci, 'Müslüm' filminde seslendirdiği 'Adana'ya gidelim' türküsünü O Ses Türkiye'de de seslendirdi. Bu gelişmenin ardından Şahin Kendirci günün en çok merak edilen isimlerinden oldu. İşte, Şahin Kendirci hakkında merak edilenler...

Aslen Şanlıurfalı olan Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olan Kendirci 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına katılmasının ardından popülerlik kazandı. Bu yarışmanın ardından 2014'de 'O Ses Çocuklar' yarışmasına da katılmış ve yarışmayı kazanarak adından uzun süre söz ettirmiştir.
 
Yarışmanın ardından Burak Aksak'ın yazıp yönettiği 'Bana Masal Anlatma' filminde 'Tamirci Çırağı' rolü ile sinema dünyasına adım atan Kendirci filmde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz ile birlikte rol almıştır.

26 Ekim 2018 tarihinde vizyona girecek olan ve başrollerinde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor'un olduğu Müslüm' filmide Müslüm Gürses'in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci, bu gelişmenin ardından basına konu olmaya devam etti.