Samsun Valiliği Erdoğan geliyor diye gösterişli konvoy peşinde!

Samsun Valiliği Erdoğan geliyor diye gösterişli konvoy peşinde!
Samsun Valiliği, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kente yapacağı ziyarette kullanılması için kamu kurumlarından 2005 model ve üstü araç bilgilerinin gönderilmesini istedi. Samsun Çevre Platformu Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Özdağ ise, ülke gündeminin yaşanan felaketler olduğunu belirterek "valilik ise gösterişli konvoy peşinde" dedi.

Samsun Valiliği Protokol Şube Müdürlüğü tarafından kamu kurumları, meslek örgütleri ile belediyelere gönderilen yazıda 2005 model ve üstü araç listesinin hazırlanıp valiliğe gönderilmesi istendi.

Samsun Valisi Osman Kaymak imzalı yazıda, araçların Cumhurbaşkanı ve TBMM Başkanı, bakanlar ve diğer üst yöneticilerin Samsun ziyaretlerinde kullanılacağı belirtildi.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, gönderilen yazıda, “Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız, TBMM Başkanımız, bakanlarımız ve üst düzey yöneticilerimiz muhtelif zamanlarda ilimizi ziyaret etmektedir. Ziyaretler kapsamında kullanılmak üzere Kaymakamlıkların, bölge ve il müdürlüklerinin, belediye başkanlıklarının, meslek örgütlerinin makam, resmi, sivil veya kiralık 2005 model ve üstü araç bilgilerinin eksiksiz olarak e-posta adresine ayrıca yazı ile protokol şube müdürlüğüne gönderilmesini rica ederim” denildi.

ÜLKE GÜNDEMİ FELAKETLERLE SARSILIRKEN...

Yazıda, “Ziyaretler kapsamında Protokol Şube Müdürlüğü tarafından kurumlara iletilen araç taleplerinin zaman gözetmeksizin ve herhangi bir gecikmeye mahal vermeksizin karşılanmasını, ayrıca kiralık veya resmi araçların değişmesi durumunda ivedilikle Protokol Şube Müdürlüğü’ne bildirilmesini rica ederim” ifadeleri dikkati çekti.

Samsun Çevre Platformu (SAMÇEP) Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Özdağ, ülkede gündemi felaketlerle sarsılırken Samsun Valiliği’nin cumhurbaşkanı ve üst düzey yöneticilere eskortluk yapacak ya da konvoylarında yer alacak araç saptama telaşına düştüğünü söyledi. Özdağ, “Memleket, sınır ötesindeki çocukları için yanıp, Elazığ depreminde ölenlere yardım telaşına düşüp, çığ altında kalanlarla donarken valilik gösterişli konvoy peşinde” diye konuştu.

171140-431x600.jpg

İlgili Haberler