Samsung’un uygun fiyatlı modelinden yeni bilgiler geldi!

Samsung’un uygun fiyatlı modelinden yeni bilgiler geldi!
Çok yakında tanıtılması beklenen Galaxy A23 4G, kısa bir süre önce Geekbench veri tabanında ortaya çıktı.

İşte o modeller...

ShiftDelete - Samsung, geçtiğimiz günlerde düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde merakla beklenen Galaxy S22 ve Galaxy Tab S8 modellerini vitrine çıkardı. Aynı zamanda uygun fiyatlı ürün yelpazesini de genişletmek için çalışmalarını sürdüren şirket, çok yakında ülkemiz dahil tüm dünyada sıklıkla tercih edilen Galaxy A serisine yenilerini eklemeye hazırlanıyor.

Samsung Galaxy A23 4G, Geekbench’te göründü

Düşük fiyat konsepti ile ön plana çıkan Galaxy A serisine yenileri eklenecek. Bu modellerden biri konumundaki Galaxy A23 4G, bir süre önce Geekbench veri tabanındaki yerini aldı.

Galaxy A23 4G, SM-A325F model numarası ile Geekbench’te göründü. Cihaz, yapılan tek çekirdekli testlerden 384, çok çekirdekli testlerden ise 1.612 puan almayı başardı. Böylelikle cihazın teknik özelliklerinden bazıları belli oldu.

Akıllı telefon, orta segment cihazlarda kullanılan Qualcomm Snapdragon 680 işlemcisinden güç alacak. 6 nm mimari ile üretilen yonga seti, dört adet 2.4 GHz ARM Cortex-A73 (Kryo 265) ve dört adet 1.8 Ghz ARM Cortex-A53 çekirdeklerine ek olarak Adreno 610 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Geekbench’e göre cihaz, 4 GB RAM ile satışa çıkacak. Aynı zamanda kutudan çıkar çıkmaz Android 12 işletim sistemini çalıştıracak. İddialara göre Galaxy A23 4G, teknik özellik konusunda bir önceki modele büyük ölçüde benzerlik gösterecek. Zira cihazın OLED panel ve 5.000 mAh pille geleceği doğrulandı.