Urfa'da Barbaros Şansal tehdidi: Etkinlik iptal edildi

Urfa'da Barbaros Şansal tehdidi: Etkinlik iptal edildi
Şanlıurfa Barosu'nun bir söyleşiye davet ettiği modacı Barbaros Şansal, tehdit mesajları üzerine can güvenliğinin sağlanamayacağı gerekçesiyle etkinliğe katılmayacağını duyurdu.

Modacı Barbaros Şansal, 6 Mart’ta Şanlıurfa Barosu Kariyer Günleri kapsamında ‘Cübbeye düğme ve cep neden olmaz’ konulu söyleşi için şehre davet edildi. Şansal da bu daveti kabul etti. Ancak, etkinliğin duyulması üzerine birçok kesimden sosyal medya üzerinden tehdit ve tepki mesajları gelmeye başladı.

Şanlıurfa Barosu''nun ''Kariyer Günleri'' kapsamında bir söyleşiye davet ettiği modacı Barbaros Şansal, tehdit mesajları üzerine can güvenliğinin sağlanamayacağı gerekçesiyle etkinliğe katılmayacağını duyurdu. 

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Şansal, "Programımı can güvenliğimin sağlanamayacağı belli olduğundan üzülerek iptal etmek zorundayım" dedi.

''ÜZÜLEREK İPTAL EDİYORUM''

Sosyal medya hesabından etkinliğe katılamayacağını duyuran Barbaros Şansal’ın açıklaması şöyle:

“Birkaç gündür Urfa Barosu’nun daveti üzerine, tüm yoğun programıma rağmen hiçbir karşılık beklemeden ‘cübbeye düğme ve cep neden olmaz’ı anlatmak için kabul ettiğim Kariyer Günleri programımı can güvenliğimin sağlanamayacağı belli olduğundan üzülerek iptal etmek zorundayım. Teşekkür”