Fenerbahçe Trabzonspor'un iki yıldızını alıyor

Fenerbahçe Trabzonspor'un iki yıldızını alıyor
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-lacivertliler Trabzonspor'un eski yıldızları Ekuban ve Nwakaeme'nin peşinde.

Trabzonspor''da sayısız başarılar kazanan Anthony Nwakaeme, 16 Haziran günü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takımdan ayrıldığını açıklamıştı.

Anthony Nwakaeme''nin ayrılık açıklaması şu şekildeydi;

"Sevgili Trabzonspor taraftarları. Beni sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Bu yüzden ayrılan benmişim gibi görünecek. Onlar da benim piyasa değerimi etkilemeye çalışacaklar. 

Sadece sizi sevdiğimi bilin. Burada mutlulukla geçen 4 yıl içerisinde 1 şampiyonluk kupası, 1 süper kupa kazandık ve birlikte tarih yazdık. Her şey için çok teşekkürler. Hiçbir şeyi asla unutmayacağım." 

Yıldız oyuncunun, kariyerine Türkiye''de devam etmek istediği biliniyor. Anthony Nwakaeme''nin Trabzonspor ile ilişiğinin kesilmesiyle beraber, rotasını İstanbul''a çevirdiği öğrenildi.  Trabzonspor formasıyla 145 maça çıkan tecrübeli kanat oyuncusu, bordo mavili formayla 47 gol, 40 asist yapmayı başarmıştı.

EKUBAN DA FENERBAHÇE''NİN ROTASINDA

Trabzonspor''da 3 sezon forma giydikten sonra geçtiğimiz sezonun başında 1.8 milyon euro''ya Serie A ekibi Genoa''ya transfer olan Ganalı futbolcu Ekuban Süper Lig''e geri dönebilir. Sky Italia''nın iddiasına göre küme düşen Genoa''dan ayrılmayı planlayan Ekuban''a Beşiktaş''ın ardından Fenerbahçe''nin de talip oldu. 

Ekuban''ın, İtalya ekibi Genoa ile 2024''e kadar sözleşmesi bulunuyor. Genoa ile 2024''e kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncu geride kalan sezonda 32 maçta forma giyerken 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

İlgili Haberler