Savaşçı dizisi ile ilgili flaş gelişme!

Savaşçı dizisi ile ilgili flaş gelişme!
FOX TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Savaşçı’nın son 2 haftadır neden yayınlanmadığı ile ilgili dikkat çeken bir bilgi ortaya atıldı. Buna göre, Savaşçı'nın gününde yayınlanan Öğretmen dizisinin final yaptığı ve sevilen yapımın önümüzdeki hafta FOX ekranlarında olabileceği kaydedildi.

FOX TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Savaşçı, yeni bölümü ile en son 2 hafta önce ekrana gelmişti. Başrollerini genç neslin önemli oyuncuları arasında yer alan Berk Oktay ve Sarp Leventoğlu gibi isimlerin paylaştığı Savaşçı’nın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı dizinin sevenleri tarafından merak ediliyordu.

Dizi, önceki gün de ekranlara gelmeyerek sevenlerini üzdü. Ancak Savaşçı dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Söz konusu bilgiye göre, Savaşçı dizisi ile aynı günde yayınlanan ve başrolünde İlker Kaleli’nin yer aldığı Öğretmen dizisinin final kararı aldığı öğrenildi.

Yayınlanmaya başladığı tarihten bu yana önemli bir izleyici kitlesine ulaşan Savaşçı dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.