Savaşçı dizisinde yaprak dökümü devam ediyor

Savaşçı dizisinde yaprak dökümü devam ediyor
5 sezondan bu yana izleyicinin karşısına çıkan ve önemli bir kitle yakalayan Savaşçı'nın yeni sezon bölümleri bir türlü başlamamıştı. Diziden başrol oyuncusu Berk Oktay'ın ardından bir isim daha ayrıldı. Savaşçı'nın sevilen isimleri arasında yer alan Gaye Turgut Evin'in de artık kadroda yer almadığı kaydedildi.

FOX TV'de 5 sezondan bu yana ekranlara gelen ve sevilen dizilerden biri olmayı başaran Savaşçı'da yaprak dökümü devam ediyor. Dizinin kadrosundan dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın Yasak Elma'ya geçmesi, Gökçen karakterini canlandıran Elit Andaç Çam’ın da Akıncı dizisine katılması ve Feyza Sevil Güngör'ün ayrılığının ardından bir ayrılık haberi daha geldi. 

Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre Savaşçı’da Çiğdem Ülgen karakterini canlandıran Gaye Turgut Evin de yeni yuvasını buldu. Yine Pazar akşamları yayınlanan Tövbeler Olsun isimli diziye katılan oyuncu, Eda Güneş karakterine hayat verecek. 

Gaye Turgut Evin’in yeni dizideki ilk görüntüsü de ortaya çıktı. Oyuncu, 6 Aralık Pazar akşamı yeni dizisiyle birlikte ekranda hayranlarının karşısına çıkacak.

Üst üste yaşanan ayrılıklar ile sarsılan Savaşçı dizisinin bundan sonra yola devam edip etmeyeceği, eder ise nasıl bir oyuncu kadrosu ile yol alacağı da merak edilen bir başka detay oldu.

Kaynak: Televizyongazetesi