Savunma Sanayii Başkanlığı 10 personel alacak

Savunma Sanayii Başkanlığı 10 personel alacak
Savunma Sanayii Başkanlığı 8970 TL Maaş 10 personel alacak.

Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı kılavuzu yayınlandı. Başkanlık tarafından yayınlanan kılavuza göre farklı farklı unvanlarda 8970 TL maaş ile 10 kamu personeli ataması yapılacağı açıklandı.

Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından yapılan kılavuzda yer alan bilgilere göre alınacak unvanların 2 elektrik elektronik mühendisi, 1 makine mühendisi, 1 fizik mühendisi, 1 kimya mühendisi, 3 memur ve 2 avukat olacak şekilde kadro dağılım yapıldı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların yukarıda belirtilen unvanların gerektirdiği bölümlerinden lisans mezunu olma, 2022 yılı itibari ile 35 yaşını tamamlamamak gerekiyor, İngilizce dili alanında YDS sınavından en az 80 puan alma, Askerlik görevini tamamlamış olma, Görevini devamlı yapa bilme şartları ile alım yapılacaktır.

Başvuru yapacak adaylar için başvurular başvuruda gerekli belgeler ve başvuru formunun online olarak elektronik ortamda eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurulup iletilerek yapılacaktır.

Başvurular sadece elektronik ortamda yapılacak olup evrak teslim işleri ise başvuruları onaylanan kişiler arasından gerekli belgelerin istenilen belgelerin iletilmesi ile yapılacaktır. Henüz başvuruların alınmaya başlanmamış olması söz konusu olup başvurular ise 8 Mart tarihinden itibaren alınmaya başlanacak 22 Mart 2022 tarihinde sona ereceği açıklandı.