Schuster, Beşiktaş maçını stattan izledi! İşte nedeni...

Schuster, Beşiktaş maçını stattan izledi! İşte nedeni...
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster'in, Beşiktaş'ın pazartesi Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçı Vodafone Park'ta izlediği ortaya çıktı.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Sergen Yalçın''ın ayrılığı sonrası takımı Önder Karaveli''ye emanet eden Siyah Beyazlılar, yeni sezona yeni hocayla başlamayı planlıyor.

Beşiktaş''ın eski teknik direktörü Schuster, Başakşehir maçını başkan Ahmet Nur Çebi''nin locasında takip etti. Yeni hoca arayışında olan Kartal''da bu gelişme kafalarda soru işareti yarattı. 

ANTALYASPOR İLE TEMAS HALİNDE

Duhuliye''nin haberine göre; Schuster''in, sportif direktörlük görevi için Antalyaspor''la görüşme halinde olduğu, Beşiktaş - Antalyaspor maçına da Antalyaspor''u izlemek için geldiği öğrenildi.

LOCADAN TAKİP ETTİ

Dün de Antalyasporlu yetkililerle İstanbul''da bir görüşme gerçekleştiren Schuster, İstanbul''a gelmişken Beşiktaş''ı boş geçmedi ev Başakşehir maçını da locadan takip etti.

BEŞİKTAŞ GÜNDEMDE DEĞİL

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin''in sportif direktör olarak birlikte çalışmayı çok istediği Bernd Schuster''in İstanbul ziyaretlerinin Antalyaspor ile ilgili olduğu, Alman futbol adamının Beşiktaş''ın gündeminde olmadığı öğrenildi.